elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre suma un nou tram de carril bici i zones per als vianants amb l'adequació de la carretera de les Fonts

Alcalà-Alcossebre suma un nou tram de carril bici i zones per als vianants amb l'adequació de la carretera de les Fonts
  • L'obra ha consistit a prolongar la zona per als vianants, crear un carril bici, instal·lar nova il·luminació i elements de seguretat viària i continuarà en pròximes fases fins a cobrir tot el vial

Alcalà-Alcossebre compta ja amb un nou tram adaptat per a l'ús de vianants i ciclistes, amb la millora de la carretera de les Fonts, executada per l'Ajuntament, amb un pressupost de 197.963 euros. L'obra ha consistit en la prolongació de zona per als vianants, creant un espai que permet la circulació de vianants en tots dos sentits i, de forma diferenciada per colors i marques separadores en la calçada, un carril bici. A més, s'ha millorat la il·luminació i s'han instal·lat bancs i papereres. Un dels objectius prioritaris de l'actuació ha estat la millora de la seguretat viària, per la qual cosa s'ha creat un pas de zebra elevat i instal·lat un senyal lluminós informant sobre les limitacions de velocitat. L'actuació s'ha desenvolupat entre la rotonda de les Fonts i la urbanització Montemar i està prevista la seua continuïtat, en pròximes fases, fins a arribar a la rotonda del Tossalet.

L'Alcalde Francisco Juan ha destacat que "aquesta millora era un dels objectius que es marcava el nostre equip de govern, en aquesta legislatura, i suposa una clara aposta per la mobilitat sostenible i per la seguretat de totes les persones que utilitzen aquesta carretera".

Pujar