elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre renova les cinc banderes blaves per a les seues platges i sender litoral

Alcalà-Alcossebre renova les cinc banderes blaves per a les seues platges i sender litoral
  • Les platges de Carregador, Romana, Moro i Manyetes tornen a ser reconegudes pel seu valor ambiental, qualitat de les aigües i serveis convertint al municipi en el més reconegut del Baix Maestrat

MÉS FOTOS
Alcalà-Alcossebre renova les cinc banderes blaves per a les seues platges i sender litoral - (foto 2)

Les platges d'Alcossebre Carregador, Romana, Moro i Manyetes han renovat, un any més, les quatre banderes blaves que atorga la la Fundació per a l'Educació Ambiental (FEE) a través de ADEAC (Associació d'Educació Ambiental i del Consumidor) Aquest guardó és un distintiu internacional que reconeix l'elevada qualitat de les aigües, així com l'esforç, públic i ciutadà, per complir amb els criteris exigits de legalitat, accessibilitat, sanitat, educació ambiental, neteja i qualitat de les platges. Les platges de Carregador, Romana, Manyetes i Moro han revalidat el distintiu, col·locant a la localitat, un any més, entre les més guardonades de la província i el municipi del Baix Maestrat més reconegut. A aquestes quatre banderes blaves de platges se suma la del Sender Litoral que uneix les platges de Carregador i Romana, reconegut per la seua diversitat mediambiental.

L'Alcalde Francisco Juan ha destacat que "ens esforcem molt per a continuar acreditant l'elevada qualitat de l'aigua de la nostra platges, així com assegurar els seus serveis i infraestructures i més en el context sanitari actual. Com sempre diem, som un municipi privilegiat amb un litoral que, cada any, rep aquests reconeixements per la seua bona gestió i qualitat mediambiental".

Pujar