elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre promociona en Fitur 2022 la seua oferta d'activitats turístiques durant tot l'any i la seua aposta per la sostenibilitat

Alcalà-Alcossebre promociona en Fitur 2022 la seua oferta d'activitats turístiques durant tot l'any i la seua aposta per la sostenibilitat
  • La delegació municipal ha gestionat diferents iniciatives que es desenvoluparan a través dels Plans de Sostenibilitat Turística i aplicant el Pla Estratègic de Turisme 2021-2024

MÉS FOTOS
Alcalà-Alcossebre promociona en Fitur 2022 la seua oferta d'activitats turístiques durant tot l'any i la seua aposta per la sostenibilitat - (foto 2)
Alcalà-Alcossebre promociona en Fitur 2022 la seua oferta d'activitats turístiques durant tot l'any i la seua aposta per la sostenibilitat - (foto 3)
Alcalà-Alcossebre promociona en Fitur 2022 la seua oferta d'activitats turístiques durant tot l'any i la seua aposta per la sostenibilitat - (foto 4)

Alcalà-Alcossebre és present en Fitur 2022 amb un intens treball en la consolidació del destí com a Destinació Turística Intel·ligent i en accions emmarcades en el desenvolupament dels Plans de Sostenibilitat Turística. En aquest sentit, s'han celebrat reunions amb empreses especialitzades per a desenvolupar projectes enfocats a la comercialització de reserves, gestió d'incidències, monitoratge i aplicació de sistemes intel·ligents.

També s'han concretat accions de promoció i activitats turístiques, a desenvolupar durant tot l'any per a atreure visitants apostant per la desestacionalització, amb empreses de la localitat, tant del sector hoteler com el gastronòmic. La regidora de Turisme, Selene Blázquez, ha explicat que “durant tot l'any, oferim un ampli calendari d'activitats, en àmbits com la cultura, la naturalesa i la gastronomia i és fonamental comptar amb la participació de les nostres empreses. Els hem traslladat algunes de les idees que estem planificant i els han semblat interessants”. Respecte a l'àmbit gastronòmic, cal destacar i valorar de forma molt positiva “el protagonisme del restaurant Atalaya d’Alcossebre, que ha participat en el showcooking organitzat en l'estand del Patronat de Turisme en el qual han intervingut els tres restaurants amb Estrella Michelín de la província”.

Dins d'altres contactes establerts en la fira, Alcalà-Alcossebre ha participat en una reunió per a municipis de costa convocada per l'Ajuntament de Benidorm, amb la finalitat de conjuminar esforços per a aquesta mena de municipis turístics.

La regidora de Turisme ha valorat de forma molt positiva “els contactes que hem establert, tant a nivell de promoció i difusió dels nostres recursos turístics com de projectes que desenvoluparem, dins dels Plans de Sostenibilitat Turística i en l'aplicació del Pla Estratègic de Turisme”.

Pujar