elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre presenta la programació de les Festes Patronals

Alcalà-Alcossebre presenta la programació de les Festes Patronals
  • Com a novetats, actes infantils com una batalla de confeti i una globotà i major protagonisme per a la Nit de Colles que es trasllada a la plaça de l'Església

MÉS FOTOS
Alcalà-Alcossebre presenta la programació de les Festes Patronals - (foto 2)

Alcalà-Alcossebre viurà les Festes Patronals en honor a Sant Joan Baptista i el Sagrat Cor de Jesús del 25 agost al 3 de setembre en Alcalà i del 6 al 10 de setembre en Alcossebre. El regidor de Promoció cultural i Festiva, Javi Garcia Pitarch, ha presentat avui la programació destacant novetats com el canvi d'ubicació de la Nit dels Colles, que “passa a celebrar-se en la plaça de l'Església, seguint la línia que les festes patronals ocupin el centre d'Alcalà i que els seus carrers s'omplin de vida”. La Nit de Colles se centrarà en diversos concursos i una ginkana organitzada pels Majorals de Sant Pere 2024. També són novetat actes infantils que se celebraran per primera vegada com la globotà infantil, en el transcurs de la Cridà, i una batalla de confeti, que tindran lloc el dissabte 26. La programació infantil es completarà amb el tradicional Sant Fermín i el parc aquàtic.

“El nostre objectiu és que totes els dies pugui haver-hi actes per a totes les franges d'edat però és cert que donarem una rellevància especial a la nostra joventut, amb actes especialment pensats per a ells com la Nit de la Joventut, amb La Tallarina On Tour, que tan bon acolliment va tenir l'any passat”, ha assenyalat l'edil.

La Nit de la Xulla, el Tombet de Bou, el Pregó de Festes, la Fira de la Cervesa, sis nits d'orquestra, festes temàtiques, la Serenata al Patró, la Nit de Danses o la Nit del Teatre componen l'extens programa de festes en el qual també tenen una gran rellevància la programació taurina, amb la IV Setmana Taurina Gaspatxera organitzada per la Comissió Taurina i l'IV Concurs Nacional d’Emboladors a càrrec de l'entitat local Emboladors El Foc.

Garcia Pitarch finalitzava convidant “a tota la nostra població a gaudir al màxim de les festes i a visitants i veïns d'altres municipis al fet que vengen a conèixer-les i se sumen a la festa”.

Pujar