18 de gener de 2021 18/1/21

Alcalà-Alcossebre posa a punt les instal·lacions esportives municipals

Alcalà-Alcossebre posa a punt les instal·lacions esportives municipals - (foto 1)
  • S'han realitzant labors de manteniment i s'ha instal·lat nova il·luminació més eficient energèticament en el Pavelló Poliesportiu

MÉS FOTOS
Alcalà-Alcossebre posa a punt les instal·lacions esportives municipals - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha actuat en les últimes setmanes condicionant instal·lacions esportives municipals. Aprofitant que, a causa del confinament, les instal·lacions estaven inutilitzades, s'han fet diferents treballs de manteniment i millora de cara a la nova temporada per part de la Brigada Municipal. En concret, s'ha renovat part de la instal·lació elèctrica, substituint llums de vestuaris, accessos i graderia per LED de baix consum, millorant l'eficiència de l'edifici, així com habilitant punts de llum en zones que no hi havia. S'han reparat desperfectes que hi havia per l'ús en rajoles, taulells, xicotetes clivelles, marbre de la zona de la cantina, segellat d'escales i s'ha eliminat el Pladur  danyat de les parets i sanejat el del sostre d'algunes zones. També s'han fet treballs de pintura pintant al complet la zona d'accés a vestuaris, el sostre de l'hall i les parets contigües, porta d'accés a la sala de musculació, paret posterior de les porteries on s'ha retirat el Pladur, habitació de llums i sostres de banys i vestuaris. S'ha reposat material danyat o que no existia, com a espills dels banys i taules de pista i vestuari d'àrbitres. L'actuació en el Pavelló acabarà amb el sanejament de l'estructura exterior i posterior pintat.

D'altra banda , a principis de setmana es va començar a treballar en la millora i adequació del camp municipal San Fernando. S'han substituït les xarxes de protecció de darrere de les porteries i es renovarà la pintura exterior de les casetes, zona d'entrada, graderies i vestuaris, s'arreglaren desperfectes a l'interior d'aquests i es canviara mobiliari deteriorat pel pas dels anys. També es demolirà la part del mur del costat de la graderia a causa de la seua mal estat, alçant-se de nou.

El regidor d'Esports, Jordi Batiste, ha assenyalat que "a més del manteniment i la millora de les instal·lacions, treballem per a l'adaptació dels edificis esportius a les noves condicions de seguretat i higiene motivades per la pandèmia de COVID-19". Batiste valorava positivament que "des que entrem en la Fase 1, ja estan obertes les instal·lacions esportives a l'aire lliure i, de moment, l'actitud està sent bona i receptiva per part dels usuaris".

Pujar