6 de juliol de 2020 6/7/20

Alcalà-Alcossebre instal·la senyals informatius de "Espais sense fums"

Alcalà-Alcossebre instal·la senyals informatius de "Espais sense fums" - (foto 1)
  • El consistori recorda així la prohibició de fumar a prop de centres educatius i sanitaris i parcs de zones de joc infantils

La Regidoria de Seguretat d'Alcalà-Alcossebre posa en marxa la campanya "Espais sense fums", per tal de recordar als ciutadans la prohibició de fumar en zones públiques especialment sensibles: voltants de centres educatius, mèdics i zones de joc infantils aplicant la legislació existent. Per a això, s'estan instal·lant un total de 18 senyals informatives en què es recull la prohibició legislativa (Llei 10/2014 de la Generalitat Valenciana) i s'han plasmat pictogrames i textos. Els senyals compten amb retolació en castellà, valencià i anglès.

La regidora de Seguretat, Selene Blázquez, ha explicat que "la idea va sorgir de l'oficial de la Policia Local encarregat de la Unitat de Menors i ens va semblar molt interessant per recordar la prohibició i que, a través dels missatges i pictogrames, ningú, inclosos persones d'altres països que no tinguen la mateixa legislació, puga al·legar desconeixement ".

Des de la Prefectura de la Policia, Abel Serret recorda "la Unitat de Menors de la Policia Local realitza xerrades a l'IES Serra d'Irta a través de les quals es consciencia als adolescents sobre les conseqüències negatives d'iniciar-se en el tabaquisme i prevenir la seva addicció "i insistia que" conèixer les zones en què està prohibit el tabac també pot ajudar a disminuir el seu consum ".

Pujar