27 de novembre de 2020 27/11/20

Alcalà-Alcossebre i Guàrdia Civil ultimen la coordinació del dispositiu de seguretat i trànsit de l'arribada de La Vuelta

Alcalà-Alcossebre i Guàrdia Civil ultimen la coordinació del dispositiu de seguretat i trànsit de l'arribada de La Vuelta - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha rebut avui la visita del Capità en cap del subsector de trànsit de la Guàrdia Civil de Castelló, Jesús Charneco, que s'ha reunit amb el cap de la Policia Local, Abel Serret, i l'Alcalde, Francisco Juan, per tal de coordinar tot el dispositiu de seguretat i del control de vehicles que s'establirà amb motiu de l'arribada de La Vuelta a l'Ermita de Santa Llúcia, en l'etapa del 23 d'agost.

    La coordinació entre Guàrdia Civil i Policia Local es basa sobretot en el control, tall de carreteres, senyalització de creus, etc. pel pas de La Vuelta tant dels ciclistes com l'ampli dispositiu de vehicles que l'acompanyen, en el pas per Alcalà com en el pas per Alcossebre i arribada a l'Ermita de Santa Llúcia, així com l'aparcament i el control de tota la caravana de vehicles.

    Respecte a les mesures de seguretat que s'han d'establir i possibles eventualitats que comporten una possible evacuació, el Capità ha explicat que "l'organització i les mesures de seguretat de la Vuelta són màximes i estem preparats per atendre qualsevol emergència que es produisca, tant dins de carrera com fora. En cas que es produisca qualsevol emergència prioritària, hi han protocols molt marcats vetllant sempre per la seguretat de les persones i els béns".

    Per part de la Policia Local s'està també en contacte amb responsables d'Unipublic, empresa organitzadora de la Vuelta, amb la finalitat de controlar l'arribada de la caravana publicitària, vehicles de mitjans de comunicació i unitats mòbils, ubicació i control de Parque Vuelta i suport i informació a la població. L'Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que "l'arribada de la Volta al nostre municipi suposarà una oportunitat única de promoció i de donar-nos a conèixer. L'Ermita de Santa Llúcia d'Alcossebre passarà a formar part, a partir d'ara, de la història del ciclisme espanyol i estic segur que això suposarà un important benefici per a la nostra població".

    Pujar