elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre finalitza la tramitació de les Ajudes Parèntesis repartint 299.900 euros a 170 empreses locals

Alcalà-Alcossebre finalitza la tramitació de les Ajudes Parèntesis repartint 299.900 euros a 170 empreses locals
  • El sobrant de 37.109 euros es distribuirà entre les empreses que van poder acollir-se a la convocatòria resultant una ajuda extra de 218 euros per empresa o autònom

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha atorgat 170 ajudes a empreses locals, la qual cosa es tradueix en 299.900 euros dins a les Ajudes Parèntesis del Pla Resistir, amb fons de la Generalitat Valenciana, Diputació Provincial i Ajuntament.

Aquestes ajudes corresponen a les dues fases de la convocatòria, destinades a microempreses i autònoms afectats per la restricció de l'activitat a causa de les mesures contra la COVID-19. En una primera convocatòria, les ajudes es van destinar a les activitats econòmiques més afectades per les restriccions. Mentre que, en la segona convocatòria, es va ampliar a empreses afectades pel tancament d'activitat a les 18.00h.

Alcalà-Alcossebre comptava amb 337.009 euros com a dotació per a aquestes Ajudes Parèntesis pel que ha resultat un sobrant de 37.109 que, segons s'ha aprovat avui en junta de govern local, es repartirà entre les 170 empreses que han participat en la convocatòria, la qual cosa els suposarà una ajuda extra de 218 euros per empresa o autònom.

L'edil d'Hisenda, María Agut, ha destacat "la rapidesa i diligència amb la qual s'han pogut tramitar aquestes ajudes, per part de l'Ajuntament. Ens vam marcar finalitzar tota la tramitació i pagar-les abans de l'estiu i així ho hem cumplit".

Pujar