22 de gener de 2021 22/1/21

Alcalà-Alcossebre es felicita perquè l'AVT accepta el CESAL Alcossebre com a seu del CdT-Castelló

Alcalà-Alcossebre es felicita perquè l'AVT accepta el CESAL Alcossebre com a seu del CdT-Castelló - (foto 1)

    L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre es mostra satisfet perquè, finalment i després de diversos anys de gestions, l'Agència Valenciana de Turisme ha acceptat finançar la compra d'ordinadors i material de cuina que permetran convertir l'edifici municipal CESAL d'Alcossebre en seu, per al nord de la província, del CdT-Castelló. Això permetrà que es celebren cursos de formació per als professionals de l'hostaleria, amb totes les necessitats tècniques cobertes.

    La regidora de Turisme, Alejandra Roca, ha explicat que "des de l'any 2016, ja els vam traslladar la necessitat de comptar amb un centre perquè els professionals de la zona pogueren rebre formació i els cediem el CESAL Alcossebre, amb l'única condició que la Generalitat Valenciana aportarà l'equipament". Després de múltiples peticions i reunions -l'última, amb el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, a l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre-, l'Agència Valenciana de Turisme dotarà l'edifici amb aquest equipament.

    "Finalment, la nostra insistència ha donat els seus fruits i veiem com el compromís que vam arrencar el secretari autonòmic de Turisme s'ha fet realitat. Vam pensar que era una dotació necessària per a assegurar la formació dels professionals de l'hostaleria i el sector turístic i suposa un avantatge que els cursos s'impartisquen en el nostre municipi", ha destacat l'alcalde Francisco Juan.

    Pujar