elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre facilita la consulta de tota la informació turística en cartells amb codis QR

Alcalà-Alcossebre facilita la consulta de tota la informació turística en cartells amb codis QR
  • La Tourist Info d'Alcossebre reobri les seues portes per a atenció presencial amb totes les mesures de seguretat i higiene

La Regidoria de Turisme d'Alcalà-Alcossebre aposta per les noves tecnologies en el marc de les mesures imposades per la situació sanitària. En aquest sentit, tots els fullets i guies turístiques del municipi s'han editat en format digital i poden consultar-se a través del telèfon mòbil descarregant el codi QR que apareix en els cartells existents en la Tourist Info. D'aquesta manera, s'eviten aglomeracions i esperes innecessàries, a més de limitar el repartiment de material imprés. Els informadors turístics d'Alcossebre prestaran ajuda a aquells usuaris que ho precisen. Els cartells estaran disponibles de manera visible en l'exterior de la Tourist Info. La regidora de Turisme, Selene Blázquez, destacava que "totes les guies i fullets poden descarregar-se també a través de la web de Turisme www.alcossebre.org en l'apartat Descàrregues, la qual cosa facilita la consulta als visitants, fins i tot des d'abans de desplaçar-se".

La Tourist Info d'Alcossebre ha reobert avui  les seues portes amb atenció presencial, en horari de 10h a 14h i de 17h a 20h, de dilluns a diumenge i es continua prestant informació telefònica a través del 964 412 205. Com a mesures de protecció s'ha optat per delimitar l'aforament màxim a dues persones, a l'interior de la Tourist Info, serà obligatori l'ús de màscara i hi haurà dispensador amb gel hidroalcohòlic en l'entrada, a més del panell amb els codis QR en l'exterior per a facilitar la consulta d'informació.

 

Pujar