elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre comptarà amb actes infantils de Carnaval durant el mes d'abril

Alcalà-Alcossebre comptarà amb actes infantils de Carnaval durant el mes d'abril
  • L'Ajuntament coordina els actes organitzats per les escoles infantils i el CEIP Lo Campanar i se celebraran les tradicionals desfilades infantils els dissabtes 2 abril en Alcossebre i 9 d'abril en Alcalà

  • Pròximament s'obrirà el procés d'inscripció per a participar en el sorteig per a ser rei o reina infantil del Carnaval

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre organitza la celebració d'actes infantils de Carnestoltes en unes noves dates, una vegada acordat amb les colles de Carnaval la suspensió del Carnestoltes 2022 en les dates que marca el calendari i la seva no celebració posterior per motius sanitaris.

De manera coordinada amb els centres educatius, s'ha fixat la celebració en Alcossebre per als dies 1 i 2 d'abril: el divendres 1 d'abril a la  vesprada tindrà lloc la desfilada de l'Escola Infantil Pipó i el dissabte el 2 d'abril la desfilada infantil pels carrers de Alcossebre. També se celebrarà la programació la 9na edició de “Una animalada en Carnestoltes”.

Els dies 8 i 9 d'abril, la celebració serà en Alcalà, amb la desfilada del CEIP Lo Campanar i la Unitat de Respir Familiar en el matí del divendres 8 i de l'Escola Infantil El Bosc dels Fades a la vesprada. El dissabte 9 d'abril tindrà lloc la desfilada infantil.

El regidor de Festes, Jordi Batiste, ha explicat que “les condicions sanitàries ens recomanaven no celebrar el Carnaval febrer i les colles van decidir no celebrar-lo posteriorment però, tenint en compte l'evolució positiva de la pandèmia i que, en actes infantils, és més fàcil l'aplicació de mesures de seguretat, hem considerat positiu celebrar els actes de Carnestoltes per als més menuts i menudes”.

Pròximament s'obrirà el procés d'inscripció per als xiquets i xiquetes que vulguen ser rei o reina infantil del Carnaval d'Alcalà-Alcossebre 2022.

Pujar