elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre amplia els serveis sanitaris a la població a través de l'Associació Azahar de Recursos Sanitaris

Alcalà-Alcossebre amplia els serveis sanitaris a la població a través de l'Associació Azahar de Recursos Sanitaris
  • S'ha signat el conveni amb aquesta entitat que s'encarregarà de donar productes de suport per a persones amb mobilitat reduïda, la gestió del Banc d'Aliments i formació en primers auxilis

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre sha formalitzat avui la signatura d'un conveni, per valor de 15.000 euros ja previstos en el pressupost 2020, amb l'Associació Azahar de Recursos Sanitaris per a la prestació de serveis sanitaris a la població, sempre en coordinació amb els Serveis socials municipals. Dins de les funcions de l'entitat, figuren prestar productes de suport, com llits articulats, cadires de rodes, caminadors, etc. a les persones que ho necessiten, així com ajudar en els canvis de domicili de persones amb mobilitat reduïda. També s'encarregaran del transport d'aliments i accions de voluntariat del Banc d'Aliments, la difusió de campanyes de tipus sanitari, com a donació de sang, i la col·laboració amb els centres educatius i entitats locals per a la formació sobre primers auxilis.

L'Alcalde Francisco Juan i el president de l'Associació, Germán Hernández, han rubricat el conveni, que té vigència fins al 31 de desembre de 2020, amb opció a un altre any. Juan ha valorat com a "molt positiu que puguem seguir prestant aquest servei als nostres veïns i veïnes que suposa un important suport per a casos com el de persones grans o amb mobilitat reduïda o per a col·lectius que necessiten més atenció per part de les institucions".

Pujar