24 de febrer de 2020 24/2/20

Alcalà-Alcossebre amplia la programació dedicada al Dia de la Dona amb actes relacionats amb l'esport

Alcalà-Alcossebre amplia la programació dedicada al Dia de la Dona amb actes relacionats amb l'esport - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Alcalà-Alcossebre amplia la programació dedicada al Dia de la Dona amb actes relacionats amb l'esport - (foto 2)

  L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre segueix commemorant el Dia de la Dona amb diferents actes en què es reivindica el paper de la dona en diferents facetes i àmbits de la societat. Per tal de mostrar la important representació femenina en la pràctica d'esport, a nivell local, s'ha organitzat la mostra fotogràfica "Esportistes Gaspatxeres" que es podrà a visitar a partir de demà 13 de març, a la sala d'exposicions del CESAL d'Alcalà.

  "Les fotos s'han obtingut gràcies a la cessió dels clubs i d'esportistes que han tingut o estan tenint una important trajectòria", explicava la regidora d'Esports, Desa Pitarch. "Hem intentat que estigueren presents tots els esports en què hi ha hagut representació femenina, a nivell local però, en el cas que ens haguérem deixat alguna imatge, ens la poden fer arribar i la incorporariem".

  Els actes es completaran el dissabte 23 de març amb la jornada "Handbol al carrer" a partir de les 16.00h a la plaça de les Escoles. L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ja va dedicar el passat mes de gener a "Dona i esport", dins de la campanya "12 mesos, 12 esports".

  Pujar