elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Actes tradicionals, NADALPARC i activitats infantils centren la programació de Nadal d'Alcalà-Alcossebre

Actes tradicionals, NADALPARC i activitats infantils centren la programació de Nadal d'Alcalà-Alcossebre
  MÉS FOTOS
  Actes tradicionals, NADALPARC i activitats infantils centren la programació de Nadal d'Alcalà-Alcossebre - (foto 2)
  Actes tradicionals, NADALPARC i activitats infantils centren la programació de Nadal d'Alcalà-Alcossebre - (foto 3)

  Les regidories de Festes i Cultura de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre han preparat una extensa programació nadalenca, en la qual prenen protagonisme els actes dedicats als més petits, així com activitats i alternatives perquè ocupin el seu temps de vacances escolars. La cinquena edició de NADALPARC, que acollirà l'Espai d'Oci els dies 27, 28 i 29 de desembre a Alcalà i el 3 i 4 de gener al CESAL d'Alcossebre és la principal aposta perquè els nens aprofitin el seu temps d'oci amb amb tallers de diferents disciplines, inflables i teatre. NADALPARC té horari de matí i tarda. La regidora de Cultura i Educació, Maria Agut, ha explicat que "apostem, un any més, per NADALPARC seguint amb la nostra política de fomentar activitats de les que puguin gaudir els petits i que, a més, facilitin la conciliació de la vida familiar i laboral". A més, com a complement a aquesta programació infantil, se sumen dues sessions de Cultupeque, el dissabte 23 de desembre, de 11.00h a 13.00ha l'CESAL d'Alcalà i el 30 de desembre, de 11.00h a 13.00ha Alcossebre.

  Dijous 21 es celebraran espectacles infantils als CEIPs d'Alcalà i Alcossebre. Divendres 22, a la llar dels jubilats d'Alcalà tindrà lloc l'audició de Nadal de l'Escola de Música Santa Cecília. Dissabte 23 se celebrarà una nova edició de la cursa de Sant Silvestre, amb sortida des de la plaça Ricardo Cardona, a partir de les 16.00 hores. També tindran lloc projeccions de pel·lícules: el dimarts 26 de desembre, a Alcalà, es projectarà "Emoji" i el 7 de gener, a Alcossebre, es podrà veure "Tadeo Jones, el secret del Rey Midas".

  Els actes més tradicionals se centraran en l'arribada del Pare Noel, el diumenge 24 de desembre, a partir de les 16.30 hores Alcossebre, i a les 18.00 hores a Alcalà i l'arribada dels Patges Reials el dissabte 30 de desembre a les 16.00 hores a Alcalà, amb la novetat que serà a l'Espai d'Oci atenent als suggeriments dels veïns, amb castells unflables, tallers de globoflèxia i contacontes. En Alcossebre, el mateix acte tindrà lloc el dimarts 2 de gener, a les 16.00h a la plaça La Mola.

  La tradicional cavalcada dels Reis Mags, en la tarda del 5 de gener, començarà a les 16.30h a Alcossebre i a les 19.00h a Alcalà. Aquest any, des de la Regidoria de Festes es preparen novetats "pensant que siguin unes cavalcades més completes i que despertin la il·lusió dels més xicotets", ha comentat la regidora Susan Guillamón.

  La programació completa es pot consultar a la secció Agenda del web municipal a l'enllaç http://www.alcaladexivert.es/content/navidad-2017-nadal-2017

  Pujar