21 de setembre de 2020 21/9/20

El tripartit tarda més d'una setmana a acabar de netejar els carrers després de Festes

El tripartit tarda més d'una setmana a acabar de netejar els carrers després de Festes - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El tripartit tarda més d'una setmana a acabar de netejar els carrers després de Festes - (foto 2)
  El tripartit tarda més d'una setmana a acabar de netejar els carrers després de Festes - (foto 3)

  El grup municipal de Partit Popular a l'Alcora ha denunciat avui que passada una setmana de la finalització de les festes del Santíssim Crist del Calvari diferents zones del muncipio segueixen amb notables mostres de brutícia davant la deixadesa del tripartit que sembla fer oïdes sordes a les queixes dels veïns que han traslladat el seu malestar per la situació.

  Merche Mallol, regidora del PP local, que passat un temps “més que prudencial” s'ha fet ressò del malestar ciutadà, ha emplaçat a la responsable delegada de l'àrea de Serveis Públics Urbans, Nuria Sánchez, a “posar-se les piles i a activar un pla de limpeza en profunditat que passe pel baldeo a fons dels carrers del poble” perquè “no pot ser que una setmana després de festes en diferents zones del municipi es puguen veure restes de cristalls de botelles, coets o caixes de cartó”.

  Entre les diferents parts afectades pels problemes d'insalubritat Mallol ha posat com a exemple el centre de dia on la “ressaca” de les festes es pot veure també en el banc de la porta que sol ser utilitzat per la gent gran o en el parc del col·legi, tal com ha pogut constatar avui la també senadora.

  La regidora del PP municipal ha lamentat que “les retallades en festes hagen acabat fent-se extensibles també a una retallada en la limpeza del poble i demanem que amb la màxima celeritat es posen a la feina perquè el poble torne a la normalitat com més prompte millor” perquè ha continuat Mallol “el que no pot ser és que la tasques de neteja duren més que les pròpies festes”. “Que menys que aprofitar la volta al col·le i la finalització de les festes per a fer una neteja a fons i reforçar el servei perquè a dia d'avui el poble estiguera en perfectes condicions començant pel parc del col·legi que no ha mostrat la seua millor cara als xiquets que començaven avui el col·legi”. “El parc ha començat el curs igual que ho va acabar, en el mateix estat de deixadesa absoluta”, ha afirmat l'edil.

   

  Pujar