29 de setembre de 2020 29/9/20

Tiranta Teatre estrenarà el dissabte l'obra "Romeo & Julieta"

Tiranta Teatre estrenarà el dissabte l'obra "Romeo & Julieta" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Tiranta Teatre estrenarà el dissabte l'obra "Romeo & Julieta" - (foto 2)

  Després de l'èxit de la seua última producció, "Los Miserables", el grup alcorí Tiranta Teatre torna a escena el pròxim dissabte, dia 18 de març, amb un nou treball. Es tracta de "Romeo & Julieta", una adaptació del text de William Shakespeare, que compta amb la direcció de Juan Luna i està protagonitzada per Arianne Olucha i Eric Rodríguez.

  Completa l'elenc: Adrián Granjo, Carlos Esteban, Joan Luna, Rebeca Egea, Pablo Vivas, Daniel Sánchez, Andrea Lliberós, Adrián Conejos, Quico Guerrero, Cristina Monfort, Carlos Granell, Ainara Olucha, Esther Gallego, Lluís Peris, Nerea Sedano, Gemma Miravet, Marta Oliver, Malena Saborit, Sara Górriz i Júlia Miravet.

  Com va poder comprovar-se a la preestrena, a més d'unes notables interpretacions, l'escenografia és una altra de les parts destacades del muntatge.

  S'estrenarà el dissabte i es realitzarà un segon passe el diumenge. Ambdues sessions tindran lloc a les 19 hores a l'Auditori de la Caixa Rural.

  Cal assenyalar que aquestes representacions s'emmarquen dins dels actes programats per la Caixa Rural de l'Alcora per a celebrar la festivitat de Sant Josep.

  PROGRAMA:

  DISSABTE 18 DE MARÇ

  19:00h. Estrena de la producció "Romeo & Julieta" del grup alcorí Tiranta Teatre

  DIUMENGE 19 DE MARÇ
  Festivitat de Sant Josep i dia del cooperativisme local

  10.30 h. Recepció de convidats a la seu social i eixida en comitiva fins a l'església, acompanyats per l'Agrupació Musical l'Alcalatén. A la missa participarà el cor de veus i percussió africana
  Sakara, dirigits per Fernando Jarque i Ester Sancho.

  19.00 h. Nova representació de la producció "Romeo & Julieta".

  Pujar