18 de setembre de 2020 18/9/20

Talent i joventut se sumen al projecte de Mallol de la mà de Miguel García

Talent i joventut se sumen al projecte de Mallol de la mà de Miguel García - (foto 1)

    “És joventut però, sobretot, talent i professionalitat. Amb ell el Partit Popular però, sobretot, l'Alcora guanya el saber fer i compromís d'un jove alcorino que treballarà de forma incansable pels seus veïns i per portar al seu poble a les cotes més altes de progrés i desenvolupament”. Així ha volgut descriure l'alcaldable popular, Merche Mallol, a Miguel García, qui ocuparà el segon posat en la candidatura del PP l'Alcora de cara a les eleccions locals programades per al 26 de maig.  

    Llicenciat en Dret i, en l'actualitat advocat per compte propi amb despatx a Castelló i l'Alcora, García “és un exemple palpable que el sacrifici, el treball i la dedicació són les millors eines per a emprendre un projecte amb garanties. La joventut de García és sinònim d'il·lusió i embranzida però, a més, ell compta amb la confiança i preparació necessària d'algú que ha obert les portes del seu propi despatx”.

    Cal ressaltar que a més aquest jove advocat, número 2 de la llista encapçalada per Merche Mallol, “ha demostrat sempre tenir les seues arrels molt clares i viure i pensar sempre en clau alcorina”. No en va, Miguel García forma part de l'Associació Tradicional Rècua Arriera, encarregada de la representació de Sant Antoni i, al seu torn, col·labora amb la Peregrinació per les Ermites de l'Alcora. 

    A més, el nou nombre 2 és integrant de l'Associació Amics Numismàtica i col·lecionisme de l'Alcora i des de xicotet ha crescut esportivament a l'Alcora Bàsquet Club, com a jugador i, en temporades anteriors, des de les banquetes com a entrenador.

    Pujar