6 de desembre de 2019 6/12/19

Los socialistas apuestan por la creación de un autobús urbano en l’Alcora

Los socialistas apuestan por la creación de un autobús urbano en l’Alcora - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Los socialistas apuestan por la creación de un autobús urbano en l’Alcora - (foto 2)

  El candidat socialista a l'Alcaldia de l'Alcora, Samuel Falomir, ha recordat aquest matí l'aposta del seu partit per la creació d'un autobús urbà. “Proposem posar en marxa una línia amb recorregut circular que unisca les diferents zones de la localitat i done accés a urbanitzacions i pedanies”, ha manifestat Falomir.

  D'aquesta manera, tal com ha detallat l'actual alcalde, l'objectiu és que aquest autobús connecte tot el terme de l'Alcora, arribant a les pedanies d’Araia i la Foia de l'Alcalatén i a les urbanitzacions Pla del Sol, El Pantà i La Espuela.

  “Amb aquest nou servei urbà donarem resposta a una de les principals demandes que ens han traslladat els veïns i veïnes”, ha explicat Falomir. I és que “tant les distàncies a recórrer, com l'orografia de l'Alcora –costes pronunciades-, posen de manifest la conveniència de fer realitat aquesta iniciativa, sobretot tenint en compte a les persones majors i persones amb dificultats per a la mobilitat”.

  El primer edil i candidat a l’Alcaldia s'ha mostrat convençut que els socialistes “tenim el millor programa per als nostres veïns i veïnes” i ho és “principalment” perquè “les propostes que inclou es corresponen amb les seues necessitats reals, fruit d'haver governat a peu de carrer, escoltant i atesa la ciutadania”.

  ocultar
  Los socialistas apuestan por la creación de un autobús urbano en l’Alcora
  Pujar