elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Samuel Falomir crearà les regidories d'habitatge i infància a l'Alcora

Samuel Falomir crearà les regidories d'habitatge i infància a l'Alcora
  • El PSPV-PSOE amplia la majoria absoluta i suma dos regidors més que perd Compromís

L'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, ha valorat els resultats de les passades eleccions municipals amb la satisfacció després d'haver ampliat la majoria absoluta en créixer de 9 a 11 regidors. Així, el PSPV-PSOE tindrà onze dels dèsset edils que conformen la corporació municipal.

El Partit Popular ha mantingut els cinc que tenia en la passada legislatura i Compromís es queda amb un únic representant en perdre dos, que guanyen els socialistes.


Falomir ha destacat la “satisfacció” després del resultat perquè “la gent confia en el nostre projecte”.

Així mateix, l'alcalde socialista ha assenyalat que, amb el nou ajuntament que es formarà el pròxim 17 de juny, es crearan les regidories d'habitatge i infància.

Amb l'augment de regidors socialistes, Falomir ha assenyalat que “ens repartirem el treball per a llevar tasca als quals ara tenien moltes àrees”. D'aquesta manera, es descongestionarà el volum de treball i “tindrem més temps per a dedicar-lo a més projectes”.

Resultat electoral 28M

El PSOE va obtindre 3.403 vots, el 60,41%; el PP va aconseguir el 27,10% amb 1.527 vots; mentre que Compromís va rebre el suport del 10,82% de la població, amb 610 vots.

Pujar