elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quinze contagiats en un brot de coronavirus en un centre educatiu de L'Alcora

Quinze contagiats en un brot de coronavirus en un centre educatiu de L'Alcora
  • La localitat castellonenca té mig centenar de casos actius en aquests moments

La Conselleria de Sanitat ha confirmat aquest dimecres un nou brot de coronavirus a L'Alcora. Es tracta d'un focus d'origen educatiu i hi ha quinze persones contagiades en aquest centre educatiu. Cal ressaltar que Sanitat no detalla, en cap cas, centres educatius o empreses on es produeixen els brots que comunica.

Així, des que va esclatar la pandèmia, la localitat castellonenca de L'Alcora ha registrat 160 casos de coronavirus i quatre morts. Ara mateix, hi ha mig centenar de casos actius en la localitat. No és l'únic brot detectat aquest dimecres en la localitat ja que s'ha registrat un altre d'origen social amb quatre persones contagiades.

Aquests nous focus els coneixem el mateix dia en què la Conselleria de Sanitat ha confirmat 1936 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana així com quinze defuncions.

Per províncies, la distribució de nous positius és la següent: 261 a Castelló (8.877 en total); 550 a Alacant (26.375 en total), i 1.125 a la província de València (41.686 en total). A més, el nombre total de pacients sense assignar es manté en 2.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.530 persones ingressades: 133 a la província de Castelló, amb 20 pacients en UCI; 504 a la província d'Alacant, 88 d'ells en l'UCI; i 893 a la província de València, 140 d'ells en UCI.

D'altra banda, s'han registrat 15 defuncions per coronavirus des de l'última actualització, per la qual cosa el total de defuncions és de 1.987 persones: 288 a la província de Castelló, 688 en la d'Alacant i 1.011 en la de València.

Pujar