11 de desembre de 2019 11/12/19

PP: "El PSPV pujarà l’IBI a l’Alcora per a finançar l’augment de sous"

PP: "El PSPV pujarà l’IBI a l’Alcora per a finançar l’augment de sous" - (foto 1)
  • Els veïns pagaran més per un impost que el PP mai va incrementar però que el PSPV decideix augmentar per a finançar la despesa en nòmines que Falomir ha multiplicat

  • El portaveu del PP, Vicente Mateo, lamenta que “l’esquerra es dedique a saquejar les economies domèstiques en lloc de generar treball i garantir oportunitats”

El PSPV ha decidit pujar l'Impost de Béns Immobles a tots els veïns de l'Alcora per a poder pagar-se l'augment de sous. “És evident que la despesa que ha generat el PSPV multiplicant les nòmines i creant nous càrrecs no li va a eixir gratis a l'Alcora. Tots els veïns pagarem al PSPV els sous i ho farem amb una pujada injusta de l'IBI el tipus del qual passa del 0,62 al 0,67”.

Així ho ha considerat Vicente Mateo, regidor i portaveu del PP en la localitat, qui ha anunciat la “oposició frontal del PP a una mesura clarament recaptatòria”. Tal com recorda l'edil, “el PP mai va pujar l'IBI. Apostem per invertir en els veïns i garantir la congelació d'aquest impost que afecta a tota la població”.

No obstant açò, “l'esquerra ha demostrat quin era el seu objectiu: pujar-se els sous a costa de la població”. “És vergonyós que Falomir es finance la nòmina amb càrrec a les famílies, com a trista que en un moment de bloqueig econòmic, amb un atur que no disminueix, l'alcalde no tinga complexos a doblegar-se el sou i crear places per a col·locar als seus”.

En efecte, l'Alcora pagarà de la seua butxaca 888.128 euros en quatre anys per a pagar-los les nòmines als socialistes. L'alcalde cobrarà 47.088 euros, mentre que Ana Huguet, Robert Tena i Julián Tena percebran 31.920 euros anuals. Tica Pons percebrà 16.954 euros i Ricardo Porcar 9.450 euros/any, i a ells se sumarà la despesa de dos assessors, amb un cost per al poble de 52.780 euros a l'any.

Mateo ha lamentat així mateix la urgència amb la qual el PSPV ha tramitat la mesura. “No s'ha convocat cap comissió informativa ni tampoc s'ha debatut la proposta. El PSPV imposa el seu corró perquè en realitat el diàleg que pregonen és sol màrqueting polític”.

ocultar
PP: "El PSPV pujarà l’IBI a l’Alcora per a finançar l’augment de sous"
Pujar