23 de novembre de 2020 23/11/20

El PP presentarà aquest dimecres “l'equip de la il·lusió i passió per l'Alcora”

El PP presentarà aquest dimecres “l'equip de la il·lusió i passió per l'Alcora” - (foto 1)

    El saló de plens de l'Ajuntament de l'Alcora acollirà aquest dimecres, a partir de les 20:00 hores, l'acte de presentació de la candidatura del Partit Popular, “una candidatura feta per fins a 22 alcorins anònims que ambicionen posar el seu talent, treball i dedicació al servei del que més ens il·lusiona i apassiona; l'Alcora”.

    La candidata del PP a l'alcaldia, Merche Mallol, ha avançat que aquest dimecres serà la posada de llarg “de la il·lusió i l'experiència, el compromís i la passió, el saber fer i la responsabilitat, o el que és el mateix, la posada de llarg d'un equip de veïns que des del rigor, el consens i la implicació que mereix l'Alcora fan un pas al capdavant per a millorar el dia a dia dels nostres veïns”.

    “Si parlem de l'Alcora”, ha afegit Mallol, “no pot haver-hi un altre objectiu que el de conjuminar esforços pel nostre poble i la seua gent. Després de quatre anys en els quals els interessos partidistes, les innecessàries obres faraòniques i el repartiment del despatx d'alcaldia ha sigut l'única cosa important per a l'esquerra, els alcorins mereixen un Ajuntament que estiga al seu costat i done resposta a les seues necessitats i demandes”.

    I és que tal com ha incidit l'alcaldable popular, “l'Alcora compta amb innombrables potencialitats i fortaleses que, sumades al talent i saber fer dels nostres veïns, poden suposar un futur d'oportunitats i desenvolupament. Per açò, l'equip que es presentarà el dimecres davant els seus veïns és un equip centrat en els alcorins, en els comerciants i emprenedors, en el teixit industrial, en la llibertat educativa i en la defensa de la nostra cultura i tradicions. En definitiva, un equip fet per i per a l'Alcora que si el dia 26 compta amb la confiança majoritària dels veïns es convertirà en el millor aliat dels alcorins i les seues necessitats”.

    Pujar