18 de novembre de 2019 18/11/19

El PP presenta al·legacions per a defensar a l'Alcora enfront de la pujada de l'IBI del PSPV

El PP presenta al·legacions per a defensar a l'Alcora enfront de la pujada de l'IBI del PSPV - (foto 1)
  • El portaveu del PP, Vicente Mateo, argumenta que “mentre se cern una crisi econòmica sobre les familias, el PSPV es puja els sous i dispara els impostos”

El Partit Popular de l'Alcora ha presentat al·legacions a la pujada de l'IBI (Impost de Béns immobles) aprovat de forma unilateral pel PSPV. La mesura pretén “protegir a les famílies de l'Alcora d'una sagnia fiscal que l'alcalde aprova després d'haver-se pujat el sou de forma descarada”.

El PSPV va decidir per urgència el mes d'octubre passat imposar una pujada de l'IBI. “Considerem que és una mesura que mereix com a mínim un debat i anàlisi. Però el PSPV no té complexos a aplicar el seu corró per a aprovar el que els vinga en gana. Ho van fer amb els seus sous i ara ho fan amb mesures que ataquen directament als sous dels veïns”.

Vicente Mateo, portaveu del PP a l'Alcora reclama “participació, transparència, debat”. “Totes aqueixes etiquetes que el PSPV utilitza però en la teoria, perquè la pràctica parla per si sola”. “La urgència d'aquest punt i el debat en ple, en el qual el PSPV es va quedar només, demostra que l'única cosa que pretenen és recarregar les arques municipals després del saqueig que han exercit amb l'assignació de les seues nòmines”.

El portaveu del PP a l'Alcora també ha posat de manifest la necessitat d'invertir en les famílies “en un moment en el qual se cern una altra crisi econòmica”. “El PSPV, en lloc d'estudiar fórmules que permeten rebaixar la pressió fiscal sobre els veïns, el que fa és precisament el contrari, imposar-los 'destralades fiscals' per a recaptar més de 300.000 euros i així poder finançar els seus sous”.

A l'Alcora, el PSPV va decidir multiplicar-se les nòmines de forma unilateral generant una despesa a la  població de 222.032 euros a l'any. “En quatre anys haurem pagat prop d'un milió d'euros a alcalde, regidors i els assessors que han decidit contractar”. Mentrestant, amb la pujada de l'IBI, “l'Alcora pagarà de la seua butxaca més de 300.000 euros l'any vinent. Una fórmula redona la dels socialistes per a finançar les seues retribucions i les pagues extres de tot l'any”, ha assenyalat Mateo.

ocultar
El PP presenta al·legacions per a defensar a l'Alcora enfront de la pujada de l'IBI del PSPV
Pujar