13 d’agost de 2020 13/8/20

Un muntanyenc resulta ferit després de caure des d'un barranc de 15 metres

Un muntanyenc resulta ferit després de caure des d'un barranc de 15 metres  - (foto 1)
  • L'home, que va resultar accidentat en el barranc de El Manzano (Castelló), va haver de ser rescatat mitjançant un helicòpter

MÉS FOTOS
Un muntanyenc resulta ferit després de caure des d'un barranc de 15 metres  - (foto 2)

Efectius del Consorci Provincial de Bombers de Castelló han rescatat aquest cap de setmana a un muntanyenc que va resultar ferit després de caure des d'un barranc de quinze metres mentre practicava rápel. El succés es va produir en una zona de difícil accés del barranc El Manzano en el terme municipal de Ludiente.

El Consorci de Bombers de Castelló va mobilitzar un equip d'especialistes de la URM (Unitat de rescat de Muntanya) i una dotació de suport de bombers voluntaris del Consorci amb base en el parc de L'Alcalatén. Tenint en compte la localització del ferit, es va mobilitzar l'helicòpter de rescat de Generalitat per a realitzar l'operació d'extracció de la víctima via aèria.

Segons relaten fonts del Consorci, una vegada van arribar fins a la posició del ferit, "els bombers van procedir a immobilitzar la zona de la cama on presentava les lesions i posteriorment  mitjançant l'ús de la grua de l'helicòpter, els bombers de la URM van realitzar el rescat". L'helicòpter va traslladar al ferit fins a la localitat d'Argelita on es va transferir a un helicòpter medicalitzat que posteriorment el va evacuar a l'Hospital General de Castelló.

Pujar