20 de setembre de 2020 20/9/20

Mallol suma al seu projecte de l'Alcora les demandes de la comunitat educativa

Mallol suma al seu projecte de l'Alcora les demandes de la comunitat educativa - (foto 1)

    La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de l'Alcora, Merche Mallol, s'ha reunit amb diferents representants d'AMPAs dels centres educatius de la localitat a fi d'atendre les seues demandes i incorporar les seues propostes i inquietuds “al projecte de l'Alcora que volem construir a partir del 26 de maig de la mà de tots els alcorins”.

    Per a açò, i dins de la ronda de trobades sectorials amb el teixit associatiu local que està duent a terme l'alcaldable popular “perquè el programa electoral del PP l'Alcora s'aproxime al màxim al que els alcorins volen para el seu poble, Mallol s'ha citat amb els agents educatius dels col·legis Grangel Mascarós, Comte d’Aranda, La Salle i l'IES L’Alcalaten”.

    Durant la trobada, la candidata del PP alcaldia ha exposat les seues línies mestres en matèria d'educació, marcades “sobretot, en la llibertat educativa a l'hora que els pares escullen el centre educatiu que vulguen per als seus fills i, per exemple, en la necessitat d'apostar de forma clara i urgent per la inversió en matèria d'infraestructures educatives”.

    En aquesta línia, a més, Mallol ha ressaltat la importància que l'Ajuntament de l'Alcora faça “una aposta decidida per la formació i l'educació. Són molts els joves que m'han traslladat la necessitat d'una major oferta formativa, que existisquen línies d'ajuda educatives o un horari d'autobusos més ajustat a les seues necessitats. Hem de tenir clar que tan sols invertint en formació i talent podrem aconseguir el necessari progrés i desenvolupament que ambicionem per al nostre municipi”.

    Pujar