22 d’octubre de 2019 22/10/19

Mallol: “Amb la Setmana Santa l'Alcora presumeix d'orgull, fervor i tradició al ritme dels tambors i bombos”

Mallol: “Amb la Setmana Santa l'Alcora presumeix d'orgull, fervor i tradició al ritme dels tambors i bombos” - (foto 1)

  “Arriba la Setmana Santa i amb ella moment per al recolliment, la tradició i el fervor. Un fervor que a l'Alcora es llueix al ritme del tambor i el bombo i que amb la Rompida de l'Hora aconsegueix un dels seus moments àlgids en fer del baluern una immillorable mostra de devoció i passió que s'ha convertit per mereixement propi en símbol i emblema del nostre municipi”.

  Amb aquestes paraules l'alcaldable del Partit Popular, Merche Mallol, ha volgut enaltir una celebració declarada Patrimoni Cultural Immaterial per la Unesco, Festa d'Interès Turístic Autonòmic i Bé d'Interès Cultural; “i que si el cel ho permet farà que tots els alcorins puguem presumir i gaudir d'un esdeveniment que ja forma part de la nostra identitat com a poble i que, a més, és un excel·lent aparador turístic a tots els nivells”.

  Referent a açò, la candidata del PP a l'alcaldia ha recordat que impulsar i reforçar la Rompida de l'Hora, “motiu d'orgull internacional per a tots els alcorins, és obligació de tots i amb aqueix convenciment així ho vam fer quan vam tenir responsabilitats de govern. Ens bolquem en la seua promoció des de l'Ajuntament organitzant les Jornades del Tambors i treballant de forma incansable perquè la candidatura a Patrimoni de la Humanitat acabara fructificant i, com no pot ser d'una altra manera, seguirem fent-ho a partir del 26 de maig amb més força encara si cap si expliquem de nou amb la confiança majoritària dels veïns”.

  Suspensió campanya electoral durant Setmana Santa

  Cal recordar que Mallol, en la línia de l'anunci realitzat pel president provincial del PP i candidat als Corts per Castelló, Miguel Barrachina, va anunciar la passada setmana la suspensió de la campanya electoral durant Setmana Santa per a no interferir en les celebracions religioses.

  “No podem permetre que la política interferisca en les nostres tradicions per culpa que l'esquerra ens haja abocat a unes eleccions anticipades cercant reeditar el seu pacte amb independentistes i Bildu. El PP és el partit de la llibertat però, sobretot, de les tradicions i del respecte al fervor ja que tenim molt clar que la devoció i les manifestacions religioses han de ser les úniques protagonistes durant els pròxims diez”, ha incidit l'alcaldable popular.

  Així, el PP l'Alcora aparcarà la campanya per a no interferir en l'extens programa de Setmana Santa local tal com ja va fer ahir la candidata acudint a l'emotiva processó del trasllat del Nazareno i la Dolorosa i seguirà hisenda avui, Dijous Sant, amb el Memorial de la Taula del Senyor i la processó del Silenci i fins al dimarts amb el Dia de la Doblà.

  ocultar
  Mallol: “Amb la Setmana Santa l'Alcora presumeix d'orgull, fervor i tradició al ritme dels tambors i bombos”
  Pujar