12 de desembre de 2019 12/12/19

Mallol: “Amb la Real Fàbrica tant PSOE com Compromís han mentit als alcorins”

Mallol: “Amb la Real Fàbrica tant PSOE com Compromís han mentit als alcorins” - (foto 1)

  “La Real Fàbrica és orgull de l'Alcora i forma part de la nostra identitat. Per açò, el joc que PSOE i Compromís es porten amb aquest emblema local mentint de forma descarada i sense vergonya als veïns al mateix temps que demostren una falta de planificació impròpia d'un servidor públic no ho mereixen ni la manufactura, ni l'Alcora ni, tampoc, els alcorins”.

  Així de rotunda s'ha expressat la candidata del Partit Popular a l'alcaldia, Merche Mallol, després de conèixer de primera mà el Pla Director de la Real Fàbrica del Comte d'Aranda, amb motiu de la presentació inclosa dins del cicle Maig Ceràmic, “una presentació que ha sigut prova inequívoca que durant les últimes setmanes tant Falomir com García han estat enganyant als veïns amb falses promeses que, sabien, no podien complir”.

  No en va, l'alcaldable popular ha lamentat que “tant PSOE com Compromís hagen mentit als alcorins dient que ací es pot construir un auditori quan és totalment fals”. I és que tal com ha explicat Mallol, “des que la Real Fàbrica va aconseguir la denominació de Bé d'Interès Cultural, estem davant un edifici que en tota la seua extensió, els 9.000 metres, està preservat per a tota la vida i no es pot construir en ell, únicament rehabilitar el ja existent”.

  Necessària modificació del PAI

  Referent a açò, i després d'incidir que “els diners ja invertits per a escometre obres en la Real Fàbrica és diners de tots els alcorins perduts”, la candidata del PP també ha posat el focus en com la preservació de la Real Fàbrica “afectarà a tot el que envolta a l'edificació i, per tant, als propietaris de les parcel·les annexes pel que és imprescindible modificar el PAI i fer-ho amb el rigor i la responsabilitat que els ha faltat tota la legislatura a PSOE i Compromís”.

  “Una falta de responsabilitat que, sense anar més lluny, va portar al socialista Falomir a no acudir a la presentació del Pla Estratègic de la Real Fàbrica mentre els seus soci de Compromís s'encarregava de fer seu el projecte amb finalitats electoralistes”, ha conclòs.

  ocultar
  Mallol: “Amb la Real Fàbrica tant PSOE com Compromís han mentit als alcorins”
  Pujar