13 de juliol de 2020 13/7/20

Mallol: “L'aposta de la Diputació per l'Alcora és una mostra més del compromís del PP amb els alcorins”

Mallol: “L'aposta de la Diputació per l'Alcora és una mostra més del compromís del PP amb els alcorins” - (foto 1)

  La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de l'Alcora, Merche Mallol, ha destacat el compromís mostrat per la Diputació de Castelló, governada pel PP, amb l'Alcora a través del Pla 135. Un ambiciós programa inversor en clau municipalista que en l'exercici 2018 va suposar una important injecció econòmica per a les arques municipals de 230.000 euros.

  És per açò que l'alcaldable popular ha subratllat que aquesta “aposta de la Diputació per l'Alcora és una mostra més del compromís del PP amb els alcorins. Des de la responsabilitat en la gestió i el saber fer, de nou una administració liderada per les idees del Partit Popular es converteix en un immillorable aliat per al desenvolupament i les oportunitats de l'Alcora”.

  cal ressaltar que aqueix compromís inversor del Govern Provincial amb l'Alcora està permetent que l'Ajuntament haja pogut escometre mitjançant un pressupost proper als 115.000 euros la renovació urbana de la plaça Caragol així com del Carrer Enmig. “L'Alcora renovarà el seu rostre en ple cor del municipi guanyant en mobilitat i oferint a veïns i visitants dos espais urbans, plaça i carrer, completament renovades”.

  Mallol, que ha visitat aquestes obres al costat de la Secretària General del Partit Popular de Castelló, Elena Vicente-Ruiz, ha volgut posar el focus en aquestes obres ja que són “el clar exemple d'un model, el del PP, que aposta per inversions que comporten més i millors serveis per als veïns i que ambicionen millorar el seu dia a dia. Enfront d'aquest model, el d'una esquerra alcorina que aquesta legislatura ha apostat per les obres faraòniques desatenent les necessitats reals dels alcorins”. 

   

   

  Pujar