6 de desembre de 2019 6/12/19

Mallol: “L'Alcora necessita fer un pas més per a avançar i açò solament és possible amb aquest equip fet d'il·lusió pel futur”

Mallol: “L'Alcora necessita fer un pas més per a avançar i açò solament és possible amb aquest equip fet d'il·lusió pel futur” - (foto 1)

  “L'Alcora necessita fer un pas més, avançar i millorar, i açò solament és possible amb un equip capaç, com és el del Partit Popular, construït des de la il·lusió i la passió pel nostre poble i per treballar de forma incansable, i responsable, per aconseguir el millor futur per als alcorins”.

  Amb aquestes paraules, l'alcaldable del Partit Popular de l'Alcora ha volgut presentar “als 22 alcorins anònims, però convençuts i enamorats de l'Alcora” que conformen la candidatura popular de cara a les eleccions del pròxim dia 26. D'aquesta manera, acompanyada pel president provincial del PP, Miguel Barrachina, i davant un saló de plens de l'Ajuntament ple, Mallol ha reivindicat “el compromís d'un equip que, sense cap dubte, és el millor i més preparat per a crear un futur real d'oportunitats i creixement amb els alcorins com a únics protagonistes”.

  Un futur pel qual, tal com ha incidit la candidata del PP, “treballarem sense descans les 22 persones que formem està candidatura preparada per a crear un futur, per a servir a l'Alcora, amb vocació i convicció. Perquè l'Alcora mereix ser referent en emprendimiento, comerç i ocupació, mereix instal·lacions de qualitat, millors accessos i transports i, com no pot ser d'una altra manera, mereix una oferta educativa que s'adeqüe a les necessitats i que no oblide la importància del seu teixit associatiu”.

  Tot açò, tal com ha reiterat Mallol, “sense oblidar que és imprescindible apostar per totes les associacions i col·lectius que fan gran el nostre poble i per les nostres tradicions, festes i tot allò que forma part de la nostra identitat i orgull de ser alcorins”.

  En la mateixa línia s'ha expressat el president del Partit Popular a Castelló, Miguel Barrachina, en manifestar que “el PP representa el canvi, la il·lusió i la gestió eficaç que Merche Mallol ja ha demostrat” i ha recordat que “el Partit Popular va a ser el contrapoder necessari en els ajuntaments per a frenar les pujades d'impostos que s'aveïnen amb les polítiques del PSOE a Madrid i València”.

  Durant l'acte, la candidata popular ha aprofitat per a presentar d'un en un als integrants del seu equip, “un equip en el qual el talent, el compromís i dedicació plena pels alcorins i la devoció per l'Alcora es donen la mà per a acompanyar-me amb l'objectiu de retornar el rigor i la responsabilitat a l'Ajuntament”.

  Candidatura completa:

  1- Merche Mallol Gil

  2- Miguel García Pallares

  3- Vicente Mateo Cudé

  4- Roberto Aicart Pallares

  5- Patrícia Gil Montoliu

  6- Rubèn Miguel Miralles

  7- Vicente Pastor Celades

  8- Maria Teresa Bordonau Gascó

  9- Maria del Carmen Gozalbo Nebot

  10- Horten Belles Tomás

  11- Rubèn Vicent Monserrat

  12- María Verá Bordonau

  13- Rubèn Gil Martin

  14- Enric Saborit Ribes

  15- Maria Roqueta Bayo

  16- Encarnación Cano Jodar

  17- Javier Tena Guillamon

  18- María Rosa Lluesma Paús

  19- Marta Fernández Cotanda

  20- David Alguacil Martínez

  21- Cèsar Gasch Gasch

  22- Juan Sandoval Blaya

  ocultar
  Mallol: “L'Alcora necessita fer un pas més per a avançar i açò solament és possible amb aquest equip fet d'il·lusió pel futur”
  Pujar