15 de juliol de 2020 15/7/20

Mallol: “L'Alcora està feta de devoció i la política no deu interferir en la nostra Setmana Santa”

Mallol: “L'Alcora està feta de devoció i la política no deu interferir en la nostra Setmana Santa” - (foto 1)

  La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de l'Alcora, Merche Mallol, ha volgut destacar la postura adoptada per la formació popular a nivell provincial a l'hora de suspendre la campanya electoral durant la celebració de la Setmana Santa. Un anunci que tal com ha destacat Mallol “és el millor exemple que el PP és el partit de la llibertat i el progrés però, sobretot, és el partit de les tradicions i del respecte al fervor i la devoció dels castellonencs i que en aquestes dates més palpable es fa en els nostres pobles”.

  No en va, l'alcaldable popular ha celebrat aquest anunci ja que, “com no podia ser d'una altra manera, en el PP de l'Alcora tenim molt clar que la campanya electoral no té cabuda en dates tan carregades de sentiment i passió”.

  I és que tal com ha subratllat Mallol, “l'Alcora està feta de devoció, fervor i tradició i la política no pot ni deu interferir en la nostra Setmana Santa. Els únics protagonistes a partir del Dijous Sant han de ser els alcorinos i celebracions com la Rompida de l'Hora, les diferents processons i misses programades o la tradicional Festa del Rotllo”. 

  Tot açò malgrat que el PSOE “haja decidit abocar-nos a unes eleccions avançades amb l'únic objectiu de governar al costat d'independentistes i Bildu. No podem permetre que l'antull electoral de Sánchez acabe entrometiéndose en la Setmana Santa”.

  Cal ressaltar que l'Alcora compta amb un extens programa amb motiu de la Setmana Santa que arranca el Dijous Sant amb el Memorial de la Taula del Senyor i la processó del Silenci i es perllonga fins al dimarts amb el Dia de la Dobla. Entre les convocatòries més esperades destaquen la Rompida de l'hora (Divendres Sant, 12:00 hores), declarada Patrimoni Cultural Immaterial per la Unesco, Festa d'Interès Turístic Autonòmic i Bé d'Interès Cultural, així com la Festa del Rotllo, el dilluns 22 d'abril, i festa declarada d'Interès Turístic Provincial.

  Pujar