13 de desembre de 2019 13/12/19

Mallol: “Els emprenedors alcorins necessiten un Ajuntament que estiga a l'altura del seu talent i sacrifici”

Mallol: “Els emprenedors alcorins necessiten un Ajuntament que estiga a l'altura del seu talent i sacrifici” - (foto 1)

  “Els alcorins sempre han fet del seu talent i treball dues excel·lents eines per a sumar al poble i generar oportunitats a l'Alcora. Demostrant que amb el seu saber fer i dedicació han abanderat la creació d'ocupació i reforçat el teixit econòmic local. Ara, després de quatre anys d'abandó, és imprescindible que troben en l'Ajuntament un aliat lleial que estiga a l'altura i reforce el seu treball”.

  La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de l'Alcora, Merche Mallol, ha volgut avançar que en el programa electoral que està dissenyant el partit, i que s'està confeccionant “sumant les demandes i inquietuds de tots els veïns, la creació d'ocupació i el compromís amb els emprenedors i xicotets empresaris jugarà un paper més que important”.

  I és que tal com ha reforçat l'alcaldable popular, “els comerciants locals mereixen un suport institucional lleial i convençut que aquesta legislatura, per culpa de la desídia del PSOE i Compromís, no han tingut”. 

  Reforç Pla d'Ocupació Local

  Amb aquest objectiu, “i perquè els petits empresaris alcorins tinguen l'espai de protagonisme que requereixen i mereixen per la seua importància en el dia a dia del nostre municipi”, Mallol ha anunciat que es reforçarà el Pla d'Ocupació Local a través d'una completa línia d'ajudes que, a més d'incentivar les oportunitats laborals entre els veïns que cerquen treball, permetrà consolidar la figura de l'autònom i l'emprenedor local.

  En aquesta línia, “i atenent a les demandes que el propi teixit empresarial local ens trasllade, s'impulsaran noves iniciatives empresarials que generen sinergies entre el teixit empresarial local i l'Ajuntament perquè l'Alcora recupere el progrés i desenvolupament perdut per culpa de la inoperància de PSOE i Compromís”.

  ocultar
  Mallol: “Els emprenedors alcorins necessiten un Ajuntament que estiga a l'altura del seu talent i sacrifici”
  Pujar