10 de desembre de 2019 10/12/19

Mallol: “Diputació s'ha encarregat d'asfaltar els camins i, de pas, de cobrir la inoperància de PSOE i Compromís”

Mallol: “Diputació s'ha encarregat d'asfaltar els camins i, de pas, de cobrir la inoperància de PSOE i Compromís” - (foto 1)

  La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de l'Alcora, Merche Mallol, ha volgut subratllar “els necessaris treballs d'adequació que s'estan realitzant en diferents camins del terme municipal i que s'estan fent, única i exclusivament, gràcies al compromís de la Diputació, governada pel PP, amb l'Alcora i les seues necessitats”.

  Així, l'alcaldable popular ha posat de manifest que “aquesta intervenció en diversos vials rurals del municipi s'estan duent a terme gràcies a que la institució provincial, enfront de la inoperància de PSOE i Compromís, sí actua amb responsabilitat i rigor per a donar resposta a les demandes i necessitats dels veïns”.

  No en va, tal com ha incidit Mallol, “aquestes labors de millora dels camins han sigut sufragades al 100% per la Diputació. Una vegada més la institució provincial, amb el PP al capdavant, ha de cobrir la inoperància d'una esquerra alcorina obstinada a fer de la passivitat el seu únic model de Govern”.

  ocultar
  Mallol: “Diputació s'ha encarregat d'asfaltar els camins i, de pas, de cobrir la inoperància de PSOE i Compromís”
  Pujar