21 de setembre de 2020 21/9/20

Mallol aposta per la passió i il·lusió per l'Alcora per a la candidatura local del PP

Mallol aposta per la passió i il·lusió per l'Alcora per a la candidatura local del PP - (foto 1)

  “Units per la passió que sentim per l'Alcora i les ganes que tenim de treballar amb responsabilitat i rigor per millorar el dia a dia dels alcorinos, en el PP l'Alcora posem al servei de tots nous veïns un equip fet única i exclusivament per a ells. Una candidatura que ambiciona conjuminar esforços, des del consens, perquè les oportunitats i el creixement tornen al nostre municipi”.

  D'aquesta manera, la candidata del Partit Popular a l'alcaldia, Merche Mallol, ha volgut presentar als “22 alcorins que han volgut fer un pas al capdavant per a posar-se al meu costat i donar tot el millor de si mateixos amb un únic objectiu comú: l'Alcora i els alcorinos. I fer-ho sense partidismes, conscients que l'Alcora no mereix perdre quatre anys més i sabedors que de la mà de tots els alcorins, i amb serietat, rigor i il·lusió, entre tots aconseguirem millorar el nostre poble”.

  Per a açò, al costat de Merche Mallol, el talent, professionalitat i joventut de Miguel García ocuparan el segon lloc d'una candidatura que “conjuminarà experiència, il·lusió i, sobretot, que s'assentarà sobre un projecte integrador que vol convertir als veïns en els protagonistes del desenvolupament del municipi”.

  En el lloc número 3, Vicente Mateo aportarà la seua experiència i predisposició a treballar per a millorar l'Alcora; la vitalitat i compromís que Roberto Aicart ja va posar al servei de la festa i l'educació ocuparan el 4 lloc de la llista, mentre que Patricia Gil, des del 5, sumarà aqueix saber fer que ja va demostrar dinamitzant el municipi en matèria juvenil entre moltes altres coses, en revitalitzar el Casal Jove.

  Des del sisè lloc, Ruben Miguel demostrarà una vegada més que és un alcorino amb ganes de fer que l'Alcora siga un referent en sostenibilitat i cura del medi ambient. També referent, però en aquest cas en l'àmbit esportiu, és Vicente Pastor, setè en la candidatura, i que en la passada legislatura ja va poder comprovar de primera mà el seu excel·lent treball en el reconeixement que les associacions esportives li van voler brindar. 

  En el vuitè lloc, Maria Teresa Bornodau, presidenta de la Banda de Música, traslladarà a la gestió municipal la seua passió pel món cultural i les tradicions locals; mentre que des dels posats nombre 9 i 10, Maria del Carmen Gozalbo i Horten Belles, són el millor exemple de solidaritat i compromís desinteressat amb els qui més ho necessiten.

  Al costat d'ells, “i jugant el mateix paper important perquè l'Alcora siga el referent comarcal i provincial que mereixen en aspectes tan claus com l'impuls industrial i ceràmic o la creació d'ocupació, fins a 12 veïns enamorats del seu poble que volen sumar al projecte que més s'assembla a l'Alcora”.

  Pujar