13 de desembre de 2019 13/12/19

Mallol: “Anunciar ara un Consell és la millor prova que PSOE i Compromís treballen pensant en clau electoral”

Mallol: “Anunciar ara un Consell és la millor prova que PSOE i Compromís treballen pensant en clau electoral” - (foto 1)

  “Qualsevol espai de participació que done veu als veïns sempre és una bona notícia. Donar-los veu als alcorinos és crucial perquè l'Alcora avance com tots els volem. Per açò, després de quatre anys frenant la creació de Consells i silenciant als veïns, quan PSOE i Compromís anuncien un Consell a 16 dies d'eleccions estan demostrant que el que els importa no és escoltar als veïns i sí aprofitar l'Ajuntament amb finalitats electoralistes”.

  Així de rotunda s'ha expressat la candidata del Partit Popular a l'alcaldia de l'Alcora, Merche Mallol, després que l'esquerra alcorina haja anunciat la futura creació del Consell Mediambiental. Un Consell que, tal com ha explicat Mallol, “han anunciat al mateix temps que reconeixen que no podran engegar-ho fent palés que a ells els veïns no els importa i que l'única cosa que ambicionen és obtenir rèdit polític”.

  No en va, l'alcaldable popular ha lamentat que aquest “afany per donar veu als alcorins que ara pretenen demostrar xoca de forma clara amb la realitat. Una realitat que ha fet que durant tota la legislatura no hagen impulsat aquest Consell del que ara pretenen presumir o que hagen silenciat i deixat en gens els fòrums de participació local ja existents”.

  És el cas del Consell Económic Empresarial. cal recordar que des que es va anunciar la creació d'aquest consell, l'esquerra alcorina únicament ho ha convocat en dues ocasions, una PSOE i una altra Compromís, “i en ambdues sense convidar al PP impedint que sumàrem propostes a aquest òrgan de participació”.

  És per açò que la candidata popular ha avançat “la seua ferma intenció de recuperar de l'ostracisme tots els Consells i espais de participació possibles perquè, com no pot ser d'una altra manera, els alcorins puguen, des de tots els sectors, sumar el seu talent, idees i saber fer al creixement i desenvolupament de l'Alcora”.

  ocultar
  Mallol: “Anunciar ara un Consell és la millor prova que PSOE i Compromís treballen pensant en clau electoral”
  Pujar