28 de novembre de 2020 28/11/20

Mallol: “Els alcorins són el millor actiu que té el nostre poble per a construir un futur de creixement i progrés"

Mallol: “Els alcorins són el millor actiu que té el nostre poble per a construir un futur de creixement i progrés" - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mallol: “Els alcorins són el millor actiu que té el nostre poble per a construir un futur de creixement i progrés" - (foto 2)

  "Els alcorins són el millor actiu que té el nostre poble. Ells són i han de ser els protagonistes de qualsevol decisió que es prenga en el municipi i tan sols de la seua mà podrem construir un futur de creixement i progrés". Amb aquesta premissa clara, la candidata del Partit Popular a l'alcaldia de l'Alcora, Merche Mallol, es troba immersa en una ronda de reunions amb agents socials així com amb associacions i organitzacions culturals i esportives del poble "per a escoltar la veu del poble i sumar-la al meu projecte".

  Així, i després que en la vesprada d'ahir l'alcaldable popular es reunira amb diferents entitats esportives de l'Alcora, Mallol ha ressaltat la importància d'unes trobades "imprescindibles a l'hora de sumar les reivindicacions i propostes dels nostres veïns al nostre programa electoral perquè aquest arreplegue les seues reivindicacions i necessitats i estiga fet a mesura dels alcorins".

  I és que tal com ha ressaltat la candidata del Partit Popular, "el meu compromís amb l'Alcora és un compromís clar i inalterable amb els meus veïns. Únicament un Ajuntament que va de la mà dels seus veïns pot resoldre els seus problemes i treballar per a crear un escenari d'oportunitats i creixement que genere ocupació i millore els serveis que es posen a la disposició dels alcorins".

  "Escoltar als veïns enfront de projectes faraònics"

  És per açò que tal com ha reivindicat Mallol, "enfront d'un 'Desacord del Progrés' que ha optat durant quatre anys per imposar projectes faraònics i desatendre el dia a dia, per tancar-se en el despatx i per menysprear el consens i preocupar-se més pels seus cuitas personals; en el Partit Popular anem a seguir treballant de forma incansable i responsable per sumar al nostre projecte a tots els alcorins i les seues demandes".

  Pujar