15 de desembre de 2019 15/12/19

El PP llança ‘Junts millorem l'Alcora’

El PP llança ‘Junts millorem l'Alcora’ - (foto 1)

  Els alcorins han de ser els vertaders protagonistes de l'esdevenir del seu municipi. Amb les seues opinions i inquietuds. Amb les seues demandes i reivindicacions. Tan sols si l'Alcora es construeix sobre un projecte fet per i per als seus veïns podrem dibuixar l'horitzó de desenvolupament i oportunitats que tots ambicionem”. Amb aquestes paraules la candidata del PP a l'alcaldia, Merche Mallol, ha anunciat la campanya de recollides de propostes veïnals Junts millorem l'Alcora.

  Es tracta de, tal com ha ressenyat l'alcaldable del Partit Popular, “d'una iniciativa que persegueix sumar a tots els alcorinos a un projecte de municipi, el que volem impulsar des del PP, que s'assenta sobre la integració i l'ambició. L'ambició per oferir als nostres veïns el poble que mereixen, a l'altura del seu treball i talent; i fer-ho tenint en compte a tots i no deixant a ningú en el camí”.

  Per a açò, el Partit Popular ha habilitat el telèfon mòbil 621009775 com a bústia de recollides de propostes. “A través de whatsap, però també en la nostra seu o, senzillament, traslladant-nos la seua demanda en persona, l'objectiu és que el nostre programa electoral s'assemble el més possible al que els alcorins volen para l'Alcora”, ha incidit Mallol.

  I és que tal com ha remarcat l'alcaldable popular, “únicament escapant del sectarisme i la desunió en la qual ha instal·lat l'esquerra alcorina a l'Ajuntament podrem créixer i creure en una l'Alcora millor. Perquè PSOE i Compromís han convertit els despatxos del consistori en una prolongació més de la seua seu i el que els alcorins mereixen és un Ajuntament que els mire als ulls i treballe de forma incansable per donar resposta a les seues necessitats”.

  ocultar
  El PP llança ‘Junts millorem l'Alcora’
  Pujar