18 de novembre de 2019 18/11/19

PP: "L'atur creix a l'Alcora i Falomir imposa una pujada de l'IBI per a pagar-se l'augment de sou"

PP: "L'atur creix a l'Alcora i Falomir imposa una pujada de l'IBI per a pagar-se l'augment de sou" - (foto 1)

  Més d'una vintena de famílies de l'Alcora van perdre la seua ocupació el mes d'agost passat. Així es reflecteix en el nombre de demandants d'ocupació que la localitat va registrar al setembre i que s'eleva a 669. “És un drama que no hauria de créixer, sinó reduir-se. Hem de ser capaços de crear oportunitats i generar prosperitat, no incrementar el nombre de drames provocat per una crisi ja innegable”.

  Així ho ha considerat Vicente Mateo, regidor del Partit Popular a l'Ajuntament de l'Alcora, després que l'alcalde socialista, Samuel Falomir, haja decidit imposar a la ciutadania l'increment de l'impost més onerós per a la població: l'IBI.

  “És impensable que en un moment en el qual hauríem de treballar per a garantir que els nostres veïns enfronten l'any 2020 amb capacitat d'estalvi i rebaixes fiscals, un partit, el PSPV, aplica una política contrària a les necessitats socials”, ha considerat. Per a Vicente Mateo, “és evident que la ceguesa del PSPV per assegurar-se un bon sou durant quatre anys és una prioritat enfront de la situació real dels nostres veïns. Només així pot entendre's que hagen decidit duplicar-se les nòmines i saquejar les butxaques de les famílies per a garantir-se el cobrament a fi de mes”.

  Des del Partit Popular “apostem per rebaixes fiscals i no destralades”, com el que ha aprovat el PSPV en solitari en el municipi. “Si els indicadors de l'atur ens estan alertant d'un increment de la desocupació, si l'economia alerta d'una frenada en el consum i les empreses amb una desacceleració, l'últim que s'hauria de permetre és que els qui governen els pugen els impostos a la població perquè han decidit pujar-se el sou”.

  Per a Mateo, “l'Alcora és prioritària enfront dels qui només es preocupen dels seus sous”. Per això, “tendim la mà a Falomir perquè reconsidere la seua decisió. Perquè si ha decidit pujar-se el sou no pot fer-lo a costa dels qui estan passant-lo mal perquè han perdut el sou. És a les famílies a les quals hem d'ajudar, no castigar-les”, ha considerat Mateo.

  ocultar
  PP: "L'atur creix a l'Alcora i Falomir imposa una pujada de l'IBI per a pagar-se l'augment de sou"
  Pujar