21 de setembre de 2020 21/9/20

El PP lamenta que "el PSPV es puge el sou a costa de les famílies mentre creix l’atur"

El PP lamenta que "el PSPV es puge el sou a costa de les famílies mentre creix l’atur" - (foto 1)
  • Mateo (PP): “L’alcalde es puja la nòmina i nombra assessors amb l’increment de l’IBI als veïns en un moment en el que els indicadors econòmics alerten de recessió”

“Creix l'atur i els indicadors econòmics alerten de recessió. Però a l'Alcora, l'alcalde socialista no té complex a pujar-se el sou i nomenar assessors a costa d’incrementar l'IBI als veïns, que pagaran amb els seus impostos les nòmines del PSPV”.

Vicente Mateo, regidor del PP a l'Alcora i portaveu del Grup Municipal, ha lamentat que els veïns de l'Alcora hagen de patir una “destralada fiscal” en un moment en el qual “el que haurien de percebre és una injecció econòmica en forma de rebaixa d'impostos”. “No s'entén que en un moment crític per a moltes famílies, en el qual s'ha detectat una caiguda en el consum per efecte de la desacceleració econòmica i que ja afecta a molts veïns tal com revela l'increment de l'atur, l'alcalde de l'Alcora es dedique a pujar-se el sou”. Per a Mateo, “és l'evidència de quin és el vertader objectiu de l'esquerra: servir-se de l'Alcora en lloc de prestar servei”.

En aquest sentit, des del PP fan una crida a l'alcalde de l'Alcora perquè reconsidere la necessitat “d'incrementar-se la seua nòmina, la del seu equip i la creació d'assessors”. “Perquè la ciutadania no entén que ells es pugen el sou i després l'alcalde mendigue diners a costa de pujar impostos. Si l'Alcora necessita fons, el primer a donar exemple hauria de ser el que governa, congelant el seu sou i reduint la despesa”.

No obstant açò, “el PSPV té clar que el primer és la seua nòmina i després les famílies. Les que pagaran més IBI per a finançar les majors despeses de l'esquerra. I ho faran sense enrogiment, utilitzant arguments pelegrins per a maquillar els seus vertaders interessos”.

Des del PP animen a l'alcalde de l'Alcora, el socialista Samuel Falomir, al fet que reconsidere la seua decisió. “En lloc d'imposar als veïns una pujada d'impostos per a pagar-se la nòmina el que hauria d'és utilitzar l'increment dels seus sous per a injectar en les famílies liquiditat en forma de rebaixes fiscals. Però lamentablement l'objectiu de Falomir no és l'Alcora, com va demostrar gens més arribar a l'alcaldia pujant el seu sou i el dels seus. Paga el poble”.

Pujar