18 de novembre de 2019 18/11/19

El PP lamenta que Falomir califique "d'alarma social" informar a l'Alcora del futur de Reyval

El PP lamenta que Falomir califique "d'alarma social" informar a l'Alcora del futur de Reyval - (foto 1)
  • Mateo (PP) aposta per la transparència i la participació que va garantir el fi de la incineradora i que ara l'alcalde ha negat amagant els tràmits de l'empresa

“Flac favor li fa el PSPV a l'Alcora ocultant a la població els tràmits que l'antiga Reyval està donant per a tornar a tindre activitat en el nostre municipi”. Vicente Mateo, portaveu del PP a l'Alcora, ha animat a l'alcalde a donar “participació i transparència, perquè encara que ell considera que és generar alarma social, els veïns li ho agrairan”.

Després de huit mesos sense que el PSPV donara cap detall de la situació de l'antiga Reyval i els tràmits iniciats per a recuperar l'activitat en el municipi, “ens han sorprés amb què tot està avançat i l'expedient prospera en mans d'un Consell liderat per Ximo Puig, el cap de files de Samuel Falomir”.

L'alcalde, en opinió de Mateo, “ha de decidir si està amb el seu partit o està amb els veïns. Ocultar durant més de mig any els passos de gegant que està donant l'empresa i no comunicar-ho a la ciutadania és fer-li un flac favor a l'Alcora”.

Des del PP, “li convidem al fet que vaja de la mà dels veïns perquè l'Alcora no mereix un alcalde que prefereix callar en lloc d'informar. Durant anys vam fer partícips a tota la població dels passos que van aconseguir tancar la incineradora. Li convidem al fet que practique la transparència i no tinga por a donar detalls de tot l'expedient. Perquè si es nega el que demostra és que està servint als interessos del seu partit en lloc de vetlar pels drets dels alcorinos”.

Per a Mateo, “els membres del Grup Municipal del Partit Popular a l'Alcora continuarem servint als nostres veïns, defensant els seus drets i reclamant la informació i participació que mereixen. Perquè si Falomir ha decidit ocultar els passos que dona l'antiga Reyval amb l'objectiu de recuperar l'activitat en la nostra localitat, nosaltres preferim estar amb la ciutadania i informar, fins on ens permeta el PSPV, dels tràmits que en el Consell encoratgen la resurrecció d'aquesta empresa”.

ocultar
El PP lamenta que Falomir califique "d'alarma social" informar a l'Alcora del futur de Reyval
Pujar