elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP de l'Alcora urgeix al PSOE l'obertura del parc de Protecció Civil paralitzat des de 2019

El PP de l'Alcora urgeix al PSOE l'obertura del parc de Protecció Civil paralitzat des de 2019
  • El portaveu del PP, Vicente Mateo, lamenta el bloqueig d'unes instal·lacions “que el PP va entregar fa dos anys i que d'haver treballat estarien operatives. Continuen tancades”

El Partit Popular de l'Alcora ha reclamat a l'alcalde de la localitat, el socialista Samuel Falomir, l'obertura del parc de Protecció Civil que “hui continua tancat i pràcticament en les mateixes condicions que en 2019”. “Durant aquests dos anys els avanços han sigut mínims i és necessari que des de l'alcaldia s'actue de manera coordinada amb la Diputació Provincial, responsable de l'actuació, perquè aquest projecte es pose en marxa com més prompte millor”.

Vicente Mateo, portaveu del PP a l'Alcora, ha reivindicat “l'esforç i treball que durant el mandat de govern del Partit Popular va permetre que la Diputació garantira a la nostra localitat un recurs d'aquestes característiques”. Lamentablement, el projecte no ha culminat en aquests dos anys. I la ciutadania no entén com una obra que en 2019 estava pràcticament construïda s'ha quedat paralitzada”.

En efecte, els fons que la Diputació ha reservat a aquest projecte durant aquests dos anys han sigut mínimes. En 2020, poc més de 64.000 euros. En 20201, la suma ha superat escassament els 22.000 euros.

“És una vertadera llàstima que amb un alcalde socialista i amb una Diputació en mans del PSOE l'execució d'aquest projecte no haja culminat en aquests dos anys. La població no entén com les instal·lacions segueixen hui igual que en 2019 i exigeix agilitat i diligència per a culminar el servei. Com que la conclusió del projecte permetrà dotar a la població d'uns professionals que garanteixen la seguretat en cas d'emergència no sols de l'Alcora, sinó de tota la comarca”, ha considerat el regidor.

Per tot això, Mateo anima a l'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, “a coordinar-se amb els seus companys de files en la Diputació Provincial per a evitar més retards. Els veïns de l'Alcora tenen el dret a gaudir d'aquest recurs i l'alcalde l'obligació d'esforçar-se per aconseguir-lo. Per això confiem que després de la visita que vam fer la setmana passada a les instal·lacions s'agilite un projecte que és útil i necessari per a tota la comarca”.

Pujar