8 de juliol de 2020 8/7/20

L'Alcora trasllada la proclamació de la reina i dames de les Festes del Crist a la plaça de l'Ajuntament

L'Alcora trasllada la proclamació de la reina i dames de les Festes del Crist a la plaça de l'Ajuntament - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  L'Alcora trasllada la proclamació de la reina i dames de les Festes del Crist a la plaça de l'Ajuntament - (foto 2)

  L'acte de proclamació de la reina i dames de les Festes del Crist de l'Alcora canvia enguany d'escenari. Així, es traslladarà de la plaça Espanya a la recentment remodelada plaça de l'Ajuntament.

  Les actuacions dutes a terme durant aquest any a la zona, tant la reparació dels pilars i bigues del soterrani (que es trobaven en un avançat estat de deterioració), com la remodelació i millora de la plaça consistorial, han donat com a resultat un espai diàfan molt més ampli, accessible i segur, la qual cosa possibilita la realització d'actes amb un elevat aforament.

  "Amb aquest projecte s'ha donat solució a un dels principals espais públics del municipi, el qual estava infrautilitzat perquè quasi no hi havia lloc on desenvolupar activitats", manifesten des del Govern local.

  El primer acte amb elevat aforament a la plaça ja reformada va tenir lloc el passat mes de maig. Va ser un concert del Pep Gimeno "Botifarra" amb l'Agrupació Musical l'Alcalatén, que va obtenir un "gran èxit" amb l'assistència de més d'1.000 persones.

  La nova ubicació de la proclamació de la reina i dames permetrà que "molta més gent" puga gaudir com a públic d'aquest "emotiu" i "destacat" acte dins de la programació festiva. A més, donarà "moltes més possibilitats" a l'escenografia i posada en escena.

  D'aquesta manera, des de l'equip de govern destaquen que "són múltiples els avantatges de canviar l'acte de lloc".

  Recorden que la proclamació de la reina de les Festes del Crist 2017, María Hirniak Pitarch, i les dames d'honor, Nuria González Ramos, Berta Albalat Serrano, Andrea Maeso Bartoll, Teresa Vera Bordonau i Irene Benlliure Falcó, se celebrarà el divendres 25 d'agost, a les 21 hores. Exercirà de mantenedor de l'acte el president del grup Torrecid, Federico Michavila Heras.

  També es traslladaran a aquesta plaça altres actes importants de les festes com són el concert de l'Agrupació Musical l'Alcalatén, que se celebrarà el dimarts 22 d'agost, a les 22 hores, i l'espectacle de varietats de l'acte-homenatge a la tercera edat, que tindrà lloc el dimecres 23 d'agost, a les 22 hores.

  Pujar