5 d’agost de 2020 5/8/20

L'Alcora tornarà a eixir al carrer el dissabte per reafirmar el seu "No a la Incineradora"

L'Alcora tornarà a eixir al carrer el dissabte per reafirmar el seu "No a la Incineradora" - (foto 1)

  El pròxim 15 de febrer de 2017 es reunirà la Sala del Tribunal Suprem per a la votació i la fallada del recurs de cassació interposat per Reyval Ambient contra la sentència del TSJCV que anul·la la AAI atorgada a la mercantil.

  Es tracta d'una fallada "determinant" en el qual es decidirà si el projecte de la incineradora segueix avance o s'anul·la l'autorització. Per açò, l'Ajuntament i l'Assemblea "No a la Incineradora" han convocat una concentració per a reiterar i fer visible que a l'Alcora segueix en peus la lluita contra aquesta instal·lació. Tindrà lloc dissabte que ve, dia 11 de febrer, a les 12 hores, en la plaça de l'Ajuntament.

  "Esperem que es ratifique la sentència del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana i que 2017 siga ja l'any en el qual puguem dir que definitivament i amb totes les garanties la incineradora no serà una realitat a l'Alcora". Sobre aquest tema, destaquen que "els arguments que motiven la sentència del TSJCV són realment contundents i confiem que així ho considere també el Tribunal Suprem".

  Des de l'Ajuntament i l'Assemblea animen a la participació en la concentració del dissabte: "És important que siga un acte multitudinari i que transmetem i visibilitzem que el poble de l'Alcora, malgrat tot el temps que ha passat, segueix unit i segueix cridant amb una sola veu, alt i clar, NO A la INCINERADORA. És molt el que ens juguem i ens afecta a tots i totes".

  "És un moment crucial en la lluita contra la incineradora", destaquen, "i els jutges i les administracions públiques han de saber que rebutgem totalment un projecte que pot afectar greument la salut i el medi ambient. El dissabte tornarem a recordar-ho".

  Pujar