19 de gener de 2021 19/1/21

L'Alcora renova col·lectors per millorar la xarxa de sanejament d'aigües i evitar filtracions

L'Alcora renova col·lectors per millorar la xarxa de sanejament d'aigües i evitar filtracions - (foto 1)
  • Amb una inversió de 60.000 €, s'actuarà en dues zones: carrer Costera de l'Advocat i avinguda País Valencià

L'Ajuntament de l'Alcora continua amb la renovació de la xarxa de sanejament, substituint col·lectors trencats i deteriorats que no evacuen correctament les aigües, produint filtracions i inundacions, per col·lectors nous, que garanteixen la correcta evacuació de les aigües residuals i pluvials.

En aquesta ocasió, amb un inversió de 60.000 €, aproximadament, el consistori executarà dues actuacions.

D'una banda, es renovarà un col·lector d'aigües residuals, s'instal·larà un d'aigües pluvials i es col·locarà una reixeta al carrer Costera de l'Advocat, projecte que està en fase de licitació.

I d'altra banda, a l'avinguda País Valencià, s'està instal·lant un nou col·lector per tal de desdoblegar l'actual i augmentar així la seua capacitat. Aquesta setmana han començat els treballs, que s'estan duent a terme a través del contracte de manteniment del clavegueram, i que serviran per  solucionar els problemes de filtracions que es produeixen en l'actualitat en els garatges quan plou.

L'alcalde, Samuel Falomir, que ha visitat durant el matí les obres acompanyat pels regidors Julián Tena i Ricardo Porcar, ha assegurat que “renovar les instal·lacions que es troben obsoletes és fonamental per tal de solucionar problemes i millorar les prestacions i els serveis que s'ofereixen a la ciutadania”.

Falomir ha recordat que, entre altres projectes de millora realitzats en els últims mesos, es troba la substitució del col·lector d'aigües de sanejament situat al carrer Reverendo Francisco Paús, que es trobava en estat de deterioració i produïa filtracions en els garatges de la zona.

Pujar