8 de desembre de 2019 8/12/19

L'Alcora presenta el cicle Rondes al Maig 2018, que se celebrarà tots els divendres del mes

L'Alcora presenta el cicle Rondes al Maig 2018, que se celebrarà tots els divendres del mes - (foto 1)

  L'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, i la regidora de Cultura, Noelia Muñoz, han presentat aquest matí el cicle Rondes al Maig 2018, que se celebrarà tots els divendres del mes a les 22.30 hores.

  Es tracta d'una iniciativa itinerant que donarà començament demà amb l'actuació de la Rondalla Primer de Maig a la plaça de l'Ajuntament. Aquesta rondalla castellonenca es va fundar l'any 2013 amb el propòsit de reivindicar la música popular valenciana, recuperant temes clàssics i component repertori propi.

  La següent actuació de les Rondes al Maig 2018 tindrà lloc el divendres 11 de maig a la plaça Sant Antoni a càrrec de l'agrupació Los Rebeldes.

  Els dos últims divendres del mes serà el torn dels grups locals. D'una banda, el divendres 18 de maig actuarà Veus Amigues, que oferirà el millor del seu repertori al carrer Serreries. I conclourà el cicle la Rondalla l'Alcalatén amb un actuació que tindrà lloc el divendres 25 de maig a la plaça del Convent.

  "Una any més, les Rondes al Maig ens permetran viure moments inoblidables gràcies a la gran qualitat musical i l'especial sensibilitat dels diferents grups que hi participen", han destacat Falomir i Muñoz, que també han aprofitat l'acte de presentació per animar als veïns i veïns a participar en la iniciativa.

  ocultar
  L'Alcora presenta el cicle Rondes al Maig 2018, que se celebrarà tots els divendres del mes
  Pujar