elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora prepara el IV Mesó Gastronòmic de Pasqua

L'Alcora prepara el IV Mesó Gastronòmic de Pasqua
  MÉS FOTOS
  L'Alcora prepara el IV Mesó Gastronòmic de Pasqua - (foto 2)

  L'Ajuntament de l'Alcora està preparant el IV Mesó Gastronòmic de Pasqua, que se celebrarà els dies 26, 27 i 28 d'abril, coincidint amb la celebració de la Pasqua Taurina.

  La regidora de Cultura i Tradicions, Noelia Muñoz, ha presentat aquest matí la iniciativa i ha recordat que la setmana passada es va obrir el termini de presentació d'instàncies per als bars, restaurants i cafeteries que desitgen participar.

  Muñoz ha avançat que s'inaugurarà el divendres 26 d'abril, a les 19 hores, i romandrà obert fins a les 24 hores. L'horari de la resta de dies -dissabte i diumenge- serà de 12 a 24 hores.

  Els establiments participants oferiran al públic des de les seues respectives casetes una mostra de la “gran qualitat” gastronòmica de la localitat.

  El Mesó Gastroòmic de Pasqua- com recorda la regidora- es va posar en marxa l’any 2016 amb la finalitat de potenciar la festivitat de Pasqua a l'Alcora, objectiu que s'ha complit “amb escreix”.

  I és que, des de la primera edició, ha gaudit d'un “èxit rotund” i, conjuntament amb del trasllat de la Pasqua Taurina a la plaça Sant Roc, ha suposat un “important revulsiu” per a les celebracions, tant en participació “que s'ha incrementat considerablement” com en la dinamització de l'economia local.

  El mesó està situat a la plaça de l'Ajuntament. En aquest sentit, la regidora ha indicat que el projecte de remodelació escomés en aquesta legislatura a la plaça ha sigut “fonamental” per poder dur a terme allí la iniciativa.

  Com a conclusió, Muñoz ha destacat que aquesta iniciativa ha contribuït a posar en valor les festes, complementar l'oferta d'oci i atraure visitants. “Quan vam concebre aquest projecte, en 2016, ho vam fer amb el propòsit que tinguera un bon acolliment entre els veïns i veïnes i que es consolidara dins del programa festiu. Hui, a punt de posar en marxa la seua quarta edició, puc afirmar amb satisfacció que així ha sigut, superant fins i tot totes les nostres expectatives”.

  La responsable de cultura ha aprofitat per a animar a la participació, tant en el mesó com en la resta d'actes programats per a Setmana Santa i Pasqua”.

  Pujar