11 d’agost de 2020 11/8/20

L'Alcora liquidarà el pressupost de 2018 amb un saldo positiu de 1,7 milions i un superàvit de 800.000 €

L'Alcora liquidarà el pressupost de 2018 amb un saldo positiu de 1,7 milions i un superàvit de 800.000 € - (foto 1)

  L'Alcora liquidarà el pressupost de 2018 amb un saldo positiu de 1,7 milions d'euros i un superàvit de 800.000 €, aproximadament. A més, l'Ajuntament compleix amb les tres regles fiscals d'estabilitat pressupostària, deute públic i despesa "indicadors de la bona salut econòmica del Consistori".

  Segons destaquen des del Govern municipal, aquestes xifres són el resultat d'una gestió "rigorosa i responsable" i posen de manifest "el nostre ferm compromís amb la ciutadania, pel bon ús dels diners públics".

  "La solvència que ens aporta les dades ens permetrà afrontar nous reptes i projectes per a millorar l'Alcora i la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes", han manifestat.

  Pel que respecta al deute, el regidor d'Hisenda, Robert Tena, ha indicat que, en el que va de legislatura, s'ha reduït en 2,4 milions, situant-se ja per davall del 40% (4,5 milions d'euros).

  Tena ha recordat que "quan vam entrar a governar, el deute estava en els 6,9 milions d'euros". Així mateix, el regidor ha ressaltat que "enguany aconseguirem el nostre objectiu: arribar al nivell òptim d'endeutament que, segons el departament d'intervenció municipal, per al nostre Ajuntament està sobre els 4 milions d'euros".

  Governant amb "responsabilitat econòmica", a més, s'estan tirant endavant "nombrosos i importants projectes", s'estan duent a terme "més activitats", l'Alcora està "més viva que mai" i s'ofereixen "més i millors serveis".

  En aquest temps "s'han establit les bases d'un nou model de gestió municipal, responsable i eficient, que optimitza la inversió en benefici de la població", han manifestat des del Govern municipal.

   

  Pujar