11 de juliol de 2020 11/7/20

L'Alcora invertirà en mobiliari per a esdeveniments públics amb la finalitat de reduir despeses

L'Alcora invertirà en mobiliari per a esdeveniments públics amb la finalitat de reduir despeses - (foto 1)

    Amb la finalitat de cobrir la demanda i abaratir costos, l'Ajuntament de l'Alcora va a invertir 40.000 € en l'adquisició de nou mobiliari per a esdeveniments públics. Concretament, el consistori té previst comprar 1.560 cadires i 160 taules, amb els seus corresponents carros de transport i magatzematge.

    Una inversió que, tal com explica el regidor d'Hisenda, "estarà amortitzada en menys de dos anys". A més, una vegada amortitzada, "suposarà un estalvi de més de 20.000 euros anuals per a les arques municipals", ja que, "aquesta és la xifra que en l'actualitat estem invertint en llogar taules i cadires per tal de poder atendre tota la demanda ciutadana, sent ara el mobiliari de propietat municipal clarament insuficient", destaca Robert Tena.

    I és que "són molts els actes que se celebren a l'Alcora al llarg de l'anys dirigits a un gran nombre d'assistents, organitzats tant per l'Ajuntament com per les associacions locals, centres educatius, etc.".

    Així mateix, el responsable d'Hisenda avança que "en breu, entrarà en vigor una ordenança per tal de garantir el bon ús del mobiliari propietat de l'Ajuntament".

    Pujar