elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora inicia un projecte per a crear una gran zona verda d'esbarjo i esplai al parc Montlleó

L'Alcora inicia un projecte per a crear una gran zona verda d'esbarjo i esplai al parc Montlleó

  L'Ajuntament de l'Alcora ha iniciat els treballs de millora al parc de *Montlleó.

  Amb una inversió aproximada de 30.000 euros, la finalitat és, mitjançant la reposició d'espècies vegetals de caràcter arbustiu i la plantació de gespa, transformar un espai ara deteriorat en una gran zona verda d'esbarjo i esplai per al gaudi dels veïns.

  “Es tracta d'un espai públic que s'ha anat degradant especialment per actes de vandalisme i mal ús d'aquest, malgrat portar un manteniment adequat”, ha explicat l'alcalde, Samuel *Falomir, “a més -afig- “el jardí es troba en mal estat a causa d'una mala compactació i distribució de la terra vegetal”.

  I és que “amb el pas del temps s'ha anat afonant el terreny i apareixent desnivells, *hondonadas, etc. que no es trobaven quan el jardí es va acabar de construir, tant per l'ús com per l'acció de les arrels dels arbres i per les inclemències meteorològiques que han erosionat el paviment porós i han aparegut diverses clivelles”.

  Així, “la intervenció es realitza a fi de millorar l'aspecte i la qualitat estètica i ambiental d'aquest parc de l'Alcora” i “posa de manifest, una vegada més, que des de l'Ajuntament perseguim millorar els parcs i jardins, convertint les zones verdes en llocs atractius per a major benestar dels veïns i veïnes”, ha conclòs *Falomir.

  Pujar