elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora dona la benvinguda a l'estiu amb una gran festa infantil

L'Alcora dona la benvinguda a l'estiu amb una gran festa infantil
  • L'alcalde, Samuel Falomir, i la regidora d'Infància, Ana Huguet, han presentat la iniciativa, que se celebrarà dissabte que ve 15 de juny

  • Els xiquets i xiquetes podran gaudir d'activitats com a jocs de fusta gegants, tallers, bou mecànic i inflables, a més de berenar i fotomato

 

Ja queda molt poc per a l'arribada d'una de les estacions favorites dels xiquets i xiquetes. Per a celebrar-ho, l'Ajuntament de l'Alcora ha preparat la festa infantil ‘Hola estiu’, que tindrà lloc demà dissabte 15 de juny, a partir de les 17.30 hores, en el segon nivell del parc Jardins de la Vila.

L'alcalde, Samuel Falomir, i la regidora d'Infància, Ana Huguet, han presentat la iniciativa, amb la qual els més menuts podran gaudir d'activitats variades com ara jocs gegants de fusta, tallers, bou mecànic i inflables, a més de berenar i fotomato perquè puguen emportar-se un gran record de la celebració.

Es tracta d'un dels actes inclosos en l'agenda infantil del segon trimestre de l'any, que finalitzarà la setmana que ve amb el contacontes ‘Contes-Div: divertits i diversos’, dinamitzat per Contaclown i Isonomia. Tindrà lloc el 20 de juny a la Biblioteca Municipal de l'Alcora i forma part també de la campanya commemorativa del Dia Internacional LGTBI 2024 que està ultimant l'Ajuntament.

Les pròximes activitats infantils, tal com ha avançat Huguet, seran les incloses en la campanya ‘Estiu Viu’ amb les quals “perseguim dinamitzar l'estiu a l'Alcora amb iniciatives de diversa índole, esportives, culturals, per als més xicotets, etc.”. A més, “estem bolcats en l'elaboració de l'agenda per als mesos de setembre a desembre”

En l'acte de presentació de ‘Hola estiu’, a més d'animar a la participació, l'alcalde ha volgut posar en valor el treball realitzat des de la regidoria d'Infància, creada en la present legislatura per tal de reforçar aquesta àrea “tan important”. Cosa que, segons Falomir, “s'està aconseguint, entre altres coses, a través d'una agenda d'activitats molt més completa i variada”.

Pujar