6 de desembre de 2019 6/12/19

El PP de l'Alcora denuncia que Falomir ‘va oblidar’ en 2018 signar el conveni de col·laboració amb Apaval

El PP de l'Alcora denuncia que Falomir ‘va oblidar’ en 2018 signar el conveni de col·laboració amb Apaval - (foto 1)

  La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de l'Alcora, Merche Mallol, ha denunciat que “la deixadesa de Falomir (PSOE) i els seus socis de Govern de Compromís, els va portar l'any passat a oblidar signar el conveni de col·laboració amb Apaval deixant a l'associació sense el necessari suport econòmic i el merescut suport institucional per a un model de caça tradicional que forma part de la nostra identitat i essència com a poble”.

  La candidata popular ha criticat la magnitud “d'un oblit que no és més que l'exemple palpable que l'esquerra alcorina no està del costat dels paranyers alcorins ni del parany. No signar el conveni és, a més d'un exemple clar d'incapacitat, una demostració de les poques ganes que tenen tant PSOE com Compromís de convertir a l'Alcora en el necessari aliat que mereixen per a lluitar per aconseguir la conservació d'un patrimoni cultural com és el parany programat per a l'any passat”.

  En aquesta línia cal recordar que, inicialment, tant PSOE com Compromís no tenien previst contemplar en el pressupost una partida per a la subvenció al parany “i solament gràcies a la insistència del PP, els 1.500 euros del conveni de col·laboració amb Apaval han sigut finalment una realitat”.

  Referent a açò, Mallol ha esperat que “en aquesta ocasió a l'esquerra alcorina no se li oblide signar un conveni que és més que una simple subvenció per a ser una declaració d'intencions de tota l'Alcora amb el parany i la seua transcendència. Per açò, si Falomir torna a mirar cap a un altre costat amb Apaval, si tenim la confiança majoritària dels veïns el 26 de maig nosaltres sí que convertirem a l'Ajuntament en aliat i amic dels paranyers alcorins”.

  ocultar
  El PP de l'Alcora denuncia que Falomir ‘va oblidar’ en 2018 signar el conveni de col·laboració amb Apaval
  Pujar